WTA

Bronzetti vs Gauff - Ponturi Indian Wells - 11-03-2024

Luni, nu înaintea orei 20:00, Lucia Bronzetti și Cori Gauff vor fi rivale în cadrul șaisprezecimilor de finală de la Indian Wells 2024. Cine câștigă va fi rival cu Naomi Osaka sau Elise Mertens.


Ponturi pariuri și pronostic analizat Lucia Bronzetti vs Cori Gauff

Cele două sportive nu sunt la prima partidă directă, ci Gauff conduce cu 1-0. Aceeași jucătoare este acum favorită și mă aștept din partea ei să trateze mult mai serios meciul decât cel din turul anterior, iar la final să avem o diferență sensibilă de valoare. Victorie Cori Gauff -6.5 game-uri, cotă 1.65 la Superbet.

Superbet
Superbet

Lucia Bronzetti vs Coco Gauff

Victorie Cori Gauff -6.5 game-uri

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Ponturi Lucia Bronzetti - Cori Gauff

Lucia Bronzetti

  • Italianca Lucia Bronzetti este pe locul 53 în clasamentul WTA al momentului, dar cu toate acestea s-a calificat în șaisprezecimile Indian Wells după ce a dispus fără mari emoții de locul 43 și 35 WTA.
  • Primul duel pe care l-a avut în cadrul acestei competiții a pus-o față în față cu Magdalena Frech. 6-2, 6-4 a fost scorul prin care Lucia și-a executat rivala, având nevoie de o oră și 40 de minute.
  • În urul anterior a stat și mai puțin în teren. 6-3, 6-4 a arătat tabela la finalul meciului cu Anhelina Kalinina. Dacă în primul set nu și-a pierdut serviciul, în cel de-al doilea set a avut două momente de slăbiciune și i-a permis adversarei să câștige de două ori pe serviciul ei.

Cori Gauff

  • Americanca Cori Gauff știe cum se pune problema pe hard, chiar dacă în singurul meci pe care l-a disputat la Indian Wells 2024 a arătat puțin prinsă pe picior greșit.
  • Americanca aflată pe locul 3 mondial a jucat în turul anterior cu franțuzoaica Clara Burel, pe care a reușit destul de greu să o învingă. 2-6, 6-3, 7-6(4) a fost scorul unei partide care a durat două ore și 19 minute.
  • Gauff nu e prima oară când joacă împotriva lui Bronzetti. În anul 2019s-a mai duelat cu italiancă în cadrul unui turneu ITF și unde americanca a câștigat în două seturi, 6-4, 6-4.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri