WTA

Begu vs Fruhvirtova - Ponturi WTA Madrid - 23-04-2024

Marți, de la ora 15:00, Irina Begu va juca în compania Lindei Fruhvirtova în cadrul turului I al turneului Miami Open 2024. Cine va câștiga urmează să o înfrunte pe Madison Keys.


Ponturi pariuri și pronostic analizat Irina Begu vs Linda Fruhvirtova

După jocurile slabe pe care Linda Fruhvirtova le-a făcut în ultimele dueluri, nu pare capabilă să poată ține pasul cu Irina. Jucătoarea noastră s-a prezentat bine în precedentele meciuri și toate le-a avut pe zgură. Astfel, victorie Irina Begu este recomandarea mea, cotă 1.47 la Superbet.

Superbet
Superbet

Irina Begu vs Linda Fruhvirtova

Victorie Irina Begu

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Ponturi Irina Begu - Linda Fruhvirtova

Irina Begu

  • Locul 128 în lume revine în competiție la aproape trei săptămâni de la finala turneului challenger pe care a disputat-o la Antalya (Turcia), unde a fost învinsă cu 2-6, 6-4, 2-6 de Bouzas Manneiro.
  • Zgura este suprafața preferată a sportivei în vârstă de 33 de ani. Turneul din Antalya a fost primul pe care l-a disputat în 2024, deoarece a urmat o pauză lungă.
  • Are un moral bun în jocurile împotriva Lindei Fruhvirtova. În singura confruntare disputată între cele două, Irina Begu a reușit să se impună cu 7-5, 6-0.

Linda Fruhvirtova

  • Locul 146 în lume, Linda Fruhvirtova a jucat slab la WTA Charleston, acolo unde a ratat intrarea pe tabloul principal. A fost învinsă în finala calificărilor.
  • Nu se prea poate lăuda cu rezultate bune, având doar două victorii în precedentele șase meciuri. În acest interval de timp a reușit să joace împotriva unor sportive și din top 100 WTA, dar a pierdut set și atunci când s-a impus.
  • De altfel, precedentele cinci meciuri pe care Linda Fruhvirtova le-a disputat au avut mereu nevoie de set decisiv. Locul 83 este cel mai bun loc pe care l-a întâlnit în acest timp.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri