WTA

Badosa vs Sabalenka ponturi WTA Miami 22.03.2024

Badosa vs Sabalenka este meciul din turul II de la WTA Miami. Partida va avea loc vineri, 22 martie 2024, nu mai devreme de ora 16:00. Cine merge mai departe?


Ponturi pariuri și pronostic analizat Badosa vs Sabalenka

Se anunță un duel disputat, de lungă durata, poate chiar de 3 seturi, așa cum au fost și precedentele întâlniri - acum un an Sabalenka câștiga în set decisiv. Bielorusa are prima șansă, însă Badosa este cu moralul ridicat după victoria cu Halep. Un pariu pe game-uri este cea mai bună opțiune, iar recomandarea mea este pronosticul peste 19.5 game-uri, la o cotă de 1.50 la Betano.

Ponturi Badosa vs Sabelanka

Betano
Betano

Badosa vs Sabalenka

peste 19.5 game-uri

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Badosa

  • Badosa se află în prezent pe locul 80 în ierarhia mondială, însă într-un timp a fost chiar și locul 4 WTA.
  • Sportiva din Spania a disputat deja un tur la Miami. Badosa a trecut de Simona Halep în 3 seturi, 6-1, 4-6, 3-6, deci moralul este ridicat.
  • Badosa a jucat modest, sub așteptări în 2024. A fost eliminată la rapid, încă din primul tur, la Adelaide și Dubai, iar la Australian Open a plecat acasă încă din 16-imile de finală.
  • Pornește cu șansa a doua în fața lui Sabalenka, jucătoare pe care a învins-o de două ori, ambele victorii fiind obținute în 2021. Poate produce surpriza?

Sabalenka

  • Locul 2 în ierarhia mondială, Sabalenka se numără printre favoritele la câștigarea WTA Miami.
  • Tenismena din Belarus a început în forță anul 2024. Sabalenka a câștigat Australian Open. Ba mai mult nu a pierdut nici măcar un set, reușind să treacă la pas de jucătoare precum Anisimova, Krejcikova, Gauff sau Zheng.
  • Înainte de turneul de la Miami, bielorusa a fost eliminată încă din faza optimilor de finală de la Indian Wells de Navarro.
  • Sabalenka a câștigat ultimele două dueluri directe cu Badosa - ultimul succes a venit în 2023, în sferturi la Stuttgart, scor 6-4, 4-6, 4-6. Se impune din nou?

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri