WTA

Alexandrova vs Jabeur – Ponturi Stuttgart – 17-04-2024

De la ora 13:30, în cadrul șaisprezecimilor WTA Stuttgart se joacă duelul Ekaterina Alexandrova – Ons Jabeur, iar meciul este transmis de către Digi Sport 2.

Ons Jabeur backhand swing

Ponturi pariuri și pronostic analizat Ekaterina Alexandrova vs Ons Jabeur

Situația delicată prin care trece Ons Jabeur anunță un duel disputat pentru că greșește des, cu toate că are momente când lasă impresia că domină partida. Peste 19.5 game-uri este recomandarea mea, cotă 1.53 la Superbet. Precedentele două dueluri ale tunisiencei s-au încheiat în decisiv.

Superbet
Superbet

Ekaterina Alexandrova vs Ons Jabeur

Peste 19.5 game-uri

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Ponturi Ekaterina Alexandrova – Ons Jabeur

Ekaterina Alexandrova

  • Evoluția locului 16 în lume la primul meci pe zgură în 2024 a lăsat de dorit. Ekaterina Alexandrova a fost învinsă în doar două seturi în fața americancei Tamara Townsend.
  • De altfel, Alexandrova a suferit înfrângeri în minimum de seturi în precedentele două confruntări. La fel s-a întâmplat să piardă și pe zgură, acolo unde are un singur meci în ultimele 10 luni.
  • Nu este pentru prima oară când joacă împotriva lui Ons Jabeur pe zgură, scorul fiind 3-1 la general, însă cel mai recent succes datează din vara anului 2018.

Ons Jabeur

  • Aflată pe locul 9 în ierarhia mondială, Ons Jabeur trece printr-o perioadă are lasă mult de dorit, iar înfrângerile suferite pe linie în precedentele cinci confruntări confirmă lucrul acesta.
  • După ce a pierdut pe hard patru dintre confruntări, tunisianca a pierdut și primul meci pe zgură din 2024. S-a întâmplat la Charleston, în urma unei partide cu Danielle Collins.
  • Totodată, Jabeur vrea acum a treia victorie în fața Alexandrovei în decursul istoriei confruntărilor directe. De-a lungul timpului a pierdut șase dintre aceste dueluri.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri