US Open

Pegula vs Sabalenka ponturi US Open 07.09.2024

Sâmbătă, 7 august 2024, de la ora 23:00 va avea loc finala WTA US Open. Pentru trofeu se vor lupta Pegula și Sabalenka. Cine se impune?


Ponturi pariuri și pronostic analizat Pegula vs Sabalenka

Sabelenka este într-o formă de zile mari, iar la US Open a jucat aproape perfect - a cedat un singur set. De altfel, bielorusa a câștigă 5 din cele 7 partide directe cu Pegula fără să piardă set. Cred că experiență în astfel de meciuri cu miză va face diferența, iar recomandarea mea este pronosticul “0-2 la seturi”, la o cotă de 1.95 la Betano.

Ponturi Pegula vs Sabalenka

Betano
Betano

Pegula vs Sabalenka

0-2 la seturi

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Pegula

  • Pegula, numărul 6 WTA, este surpriza plăcută de la US Open. De altfel, joacă pentru prima dată finală la New York - un succes aici este recompensat cu o cotă de 3.55!
  • Americanca în vârstă de 30 de ani a cedat un singur set până să ajungă în ultimul act la US Open, cu Muchova în semifinale. În rest, Pegula s-a impus în minimum de seturi cu Rogers, Kenin, Bouzas Maneiro, Shnaider și Swiatek.
  • Înainte de a juca aici, Pegula pierdea finala la Cincinnati chiar în fața lui Sabalenka, 6-3/7-5. Astfel, americanca rămâne doar cu două victorii în cele 7 întâlniri cu bielorusa.

Sabalenka

  • Sabalenka este la a doua finală consecutivă la US Open. Anul trecut, aceasta pierdea contra lui Gauff. Se impune acum? 1.32 este cota la victorie!
  • Sportiva din Belarus a jucat aproape perfect la New York, pierzând un singur set, cu Alexandrova. În timp ce cu Hon, Bronzetti, Mertens, Zhang și Navarro s-a impus în două seturi.
  • Înainte de US Open, Sabalenka a câștigat trofeul la Cincinnati. Astfel, bielorusa a ajuns la 11 victorii consecutive, meciuri în care a cedat un singur set.
  • La începutul anului, Sabalenka câștiga Australian Open. Reușește aceasta să obțină la 2-lea Grand Slam din acest sezon?

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri