Roland Garros

Zverev vs Goffin – Ponturi Roland Garros – 30-05-2024

Nu înaintea orei 12:00, ora României, Alexander Zverev și David Goffin sunt adversari în cadrul turului al doilea de la Roland Garros.


Ponturi pariuri și pronostic analizat Alexander Zverev vs David Goffin

Aflat într-o formă de zile mari după ce tocmai a cucerit și trofeul la Roma, Zverev pare că nu găsește un adversar care să-l oprească. Goffin nu este acel jucător timid și aștept din partea lui să cedeze din nou la pas în fața germanului. Victorie Alexander Zverev scor 3-0, cotă 1.52 la Superbet.

Superbet
Superbet

Alexander Zverev vs David Goffin

Victorie Alexadru Zverev scor 3-0

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Ponturi Alexander Zverev - David Goffin

Alexander Zverev

  • Germanul este pe locul 4 ATP după ce tocmai a câștigat turneul de la Roma. A trecut în minimum de seturi în finala disputată cu chiliannul Jarry.
  • În primul tur al Roland Garros-ului din acest an a reușit să joace bine în compania lui Rafael Nadal, legendă a tenisului pe care a învins-o cu scorul de 6-3, 7-6(5), 6-3.
  • El are de apărat puncte importante acum, motiv să fie focusat pe atingerea semifinalei, fază pe care a reușit s-o atingă în ultimele trei ediții.

David Goffin

  • Un fost jucător de top 10 ATP, David Goffin nu mai reușește de ceva vreme să joace la nivel nivel și lucrurile acestea s-au tot văzut prin rezultatele slabe pe care le-a obținut.
  • Faptul că a ajuns în acest punct se datorează și unor nenumărate greșeli pe care adversarul său le-a tot făcut în decursul celor cinci seturi pe care cei doi le-au disputat.
  • Belgianul aflat pe locul 115 ATP a trecut cu 4-6, 6-4,6-3, 6-7(4), 6-3 de francezul Mpetshi Perricard (66 ATP). Meciul a durat trei ore și 35 de minute.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri