Roland Garros

Zverev vs De Minaur ponturi Roland Garros 05.06.2024

Zverev îl întâlnește pe De Minaur în sferturile de finală de la Roland Garros. Meciul va avea loc miercuri 5 iunie 2024, nu mai devreme de ora 21:15. Cine merge mai departe?

Alexander Zverev

Ponturi pariuri și pronostic analizat Zverev vs De Minaur

Zverev este favorit la victorie, însă De Minaur este cu moralul ridicat după succesul obținut în fața lui Medvedev și, cu siguranță, nu va ceda ușor. Mă aștept la un duel de luptă, de lungă durată, poate chiar de 5 seturi. De altfel, în 4 din ultimele întâlniri am avut parte de set decisiv. Recomand pronosticul “peste 3.5 seturi”, la o cotă de 1.60 la Unibet!

Ponturi Zverev vs De Minaur

Unibet
Unibet

Zverev vs De Minaur

peste 3.5 seturi

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum

Zverev

  • Zverev a venit la Roland Garros după câștigarea turneului de la ATP Roma. De altfel, aceasta este și singura performanță notabilă pe zgură din acest an: la Monaco, Madrid și Munchen a fost eliminat rapid, de la primele partide.
  • În schimb, a început în forță Grand Slamul francez, reușind să îl învingă pe Nadal, ca mai apoi să treacă și de Goffin, Griekspoor și Rune - pe ultimii doi jucători i-a învins în 5 seturi.
  • Locul 5 în clasamentul ATP (cel mai bun loc din carieră) ajungea până în semifinale anul trecut la Roland Garros. De altfel, în ultimele 3 participări aici, Zverev a ajuns până în careul de ași.
  • Zverev a câștigat 7 din cele 9 dueluri directe cu De Minaur. Se impune din nou?

De Minaur

  • De Minaur ocupă locul 11 în clasament ATP. Prezența în sferturile de finală la Roland Garros este la cea mai bună performanță a sa.
  • Pentru a se califică în sferturi, australianul a trecut pe rând de Michelsen, Munar, Struff și Medvedev (4-6, 6-2, 6-1, 6-3).
  • Înainte de a juca aici, De Minaur nu a impresionat pe zgură, fiind eliminat rapid la Monaco, Barcelona, Madrid și Roma.
  • Doar de două în istorie a câștigat De Minaur contra lui Zverev. Ultimul succes avea loc în mai 2022. Poate produce surpriza?

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri