Roland Garros

Zverev vs Alcaraz ponturi Roland Garros 09.06.2024

Zverev și Alcaraz se vor întâlni în finala Roland Garros. Meciul va avea loc duminică, 9 iunie, nu mai devreme de ora 15:30. Cine câștigă trofeul?


Ponturi pariuri și pronostic analizat Zverev vs Alcaraz

Se anunță o finală interesantă, de luptă. Alcaraz are prima șansă și este de așteptat să se impună, însă nu cred că Zverev va eda ușor, fiind într-o formă de zile mari. Cred că victoria obținută de spaniol în turul precedent îi dă acestuia moral excelent pentru finală. Recomand pronosticul “2 & peste 27.5 game-uri”, la o cotă de 1.50 la Betano!

Ponturi Zverev vs Alcaraz

Betano
Betano

Zverev vs Alcaraz

2 & peste 27.5 game-uri

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Zverev

  • Zverev a venit la Roland Garros după câștigarea turneului de la ATP Roma. De altfel, aceasta este și singura performanță notabilă pe zgură înainte de French Open: la Monaco, Madrid și Munchen a fost eliminat rapid, de la primele partide.
  • În schimb, a început în forță Grand Slamul francez, reușind să îl învingă pe Nadal, ca mai apoi să treacă și de Goffin, Griekspoor (5 seturi), Rune (5 seturi) și De Minaur și Ruud.
  • Locul 5 în clasamentul ATP (cel mai bun loc din carieră) ajungea până în semifinale anul trecut la Roland Garros. De altfel, în ultimele 3 participări aici, Zverev a ajuns până în careul de ași.
  • Zverev este la a doua finală de Mare Slem din carieră. În 2020, la US Open pierdea în fața lui Thiem.
  • De 9 ori a dat piept Zverev cu Alcaraz, iar până acum a câștigat de 5 ori. Se impune din nou? 3.35 este cota!

Alcaraz

  • În prezent, Alcaraz este numărul 3 mondial și mare favorit să câștige la 3-lea Grand Slam din carieră.
  • Tânărul tensimen iberic nu a avut probleme în primele 5 jocuri la French Open, reușind să câștige clar cu Wolf, De Jong, Korda, Auge-Aliassime și Tsitsipas. De altfel, a pierdut un singur set în acest meciuri. Cel mai greu meci l-a avut în semifinale cu Sinner, când a avut nevoie de 5 seturi pentru a se impune.
  • Înainte de a juca la Roland Garros, Alcaraz a dezamăgit la Madrid, acolo unde s-a oprit în sferturile de finală. A fost eliminat de Rublev.
  • De 3 ori s-au întâlnit pe zgură cei doi tensimeni, iar Alcaraz conduce cu 2-1.
  • În martie 2024, spaniolul câștiga cu 6-3, 6-1 în sferturi la Indian Wells contra lui Zverev . Se impune din nou? 1.35 este cota!

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri