Roland Garros

Uchijima vs Sabalenka – Ponturi Roland Garros – 30-05-2024

Nu înaintea orei 12:00, ora României, Moyuka Uchijima și Aryna Sabalenka vor fi rivale în cadrul unui eveniment programat în turul al doilea de la Roland Garros.


Ponturi pariuri și pronostic analizat Moyuka Uchijima vs Aryna Sabalenka

Se anunță un meci interesant pentru că nipona vine din calificări și până acum nu a pierdut set. Aryna este o pălărie prea mare pentru Uchijima și nu mă aștept să-i ofere vreo șansă rivalei sale. Sub 19.5 game-uri este recomandarea mea, cotă 1.55 la Superbet.

Superbet
Superbet

Moyuka Uchijima vs Aryna Sabalenka

Sub 19.5 game-uri

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Ponturi Moyuka Uchijima – Aryna Sabalenka

Moyuka Uchijima

  • Jucătoarea japoneză în vârstă de aproape 23 de ani nu a reușit să câștige vreun turneu la nivel profesionist, ci s-a mulțumit cu cele 12 titluri ITF.
  • Pentru a putea intra pe tabloul principal, nipona a jucat calificări și s-a descurcat foarte bine. La fel de bine precum a făcut-o în calificări a reușit să se descurce și în turul inaugural.
  • Meciul cu iberica Burillo Escorihuela a fost câștigat cu scorul de 6-1, 6-1 de către Uchijima. Doar o oră și două minute a durat acel meci.

Aryna Sabalenka

  • Văzută printre marile favorite la câștigarea turneului, Aryna Sabalenka se află pe locul 2 WTA și are prima șansă în fața adversarei sale din Japonia pe care o întâlnește pentru prima oară.
  • Moralul jucătoarei din Belarus este ridicat, tocmai ce a jucat finala la Roma înainte de venirea la Paris, dar a fost învinsă în minimum de seturi de liderul Iga Swiatek.
  • Nu la fel de timid a jucat în meciul din turul inaugural. Ce-i drept, în fața ei a stat locul 100 WTA de care a trecut cu scorul de 6-1, 6-2, totul după o oră și nouă minute.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri