Roland Garros

Ostapenko – Tauson – Ponturi Roland Garros – 29-05-2024

Miercuri, de la ora 14:00, Jelena Ostapenko și Clara Tauson vor sta față în față în runda cu numărul 2 de la Roland Garros 2024.


Ponturi pariuri și pronostic analizat Jelena Ostapenko vs Clara Tauson

Cu un adversar modest în fața ei, Tauson a reușit calificarea, în timp ce Ostapenko și-a făcut neașteptat de bine treaba în meciul cu Cristian, arătând că în momentele cheie se poate mobiliza, să profite de greșelile adversarului. Am pariat victorie Jelena Ostapenko scor 2-0, cotă 2.08 la Superbet.

Superbet
Superbet

Jelena Ostapenko vs Clara Tauson

Victorie Jelena Ostapenko scor 2-0

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Ponturi Jelena Ostapenko – Clara Tauson

Jelena Ostapenko

  • Cu un moral ridicat, Jelena Ostapenko făcea sfert de finală la Roma, cu doar o săptămână înaintea primelor meciuri de la Roland Garros 2024 și a sfârșit învinsă de Aryna Sabalenka.
  • Totodată, locul 11 WTA a reușit ca în primul tur al celui de-al doilea Grand Slam al anului s-a impus în fața româncei Jaquelin Cristian (69 WTA) pe care a reușit s-o învingă cu scorul de 6-4, 7-5.
  • De această dată va juca pentru prima oară pe zgură împotriva lui Tauson, deși cele două s-au mai duelat de două ori, scorul fiind 1-1. De fiecare dată au fost rivale jucând pe hard.

Clara Tauson

  • Jucătoarea daneză Clara Tauson se vrea o nouă Caroline Wozniacki, însă mai are multe de spus în tenis până la a visa să ajungă la performanța compatrioatei sale.
  • A oferit o replică bună și la Roma, chiar dacă s-a oprit în turul 2, dar a jucat în calificări și a fost destul de obosită. Kalinskaya a stat în fața ei în acel meci pierdut cu 1-6, 2-6.
  • Nu la fel de obosită a fost în turul inaugural al Roland Garros-ului 2024. Tatjana Maria a fost rivala ei, dar Tauson a găsit mereu drumul spre punctul câștigător. 6-2, 6-3 a fost scorul acelei partide decise în doar o oră și cinci minute.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri