Roland Garros

Novak Djokovic vs Roberto Carballes Baena – Ponturi Roland Garros – 30-05-2024

Joi, nu înaintea orei 12:00, ora României Novak Djokovic și Roberto Carballes Baena se vor duela în turul al doilea de la Roland Garros. Reușește Nole un meci frumos?

Novak Djokovic vs Matteo Berrettini

Ponturi pariuri și pronostic analizat Novak Djokovic vs Roberto Carballes Baena

Cum primul duel a fost mai mult un meci de antrenament pentru liderul mondial, aștet să obțină din nou un succes la fel de lejer. Mai mult, în cele două victorii reușite de sârb î fața ibericului, s-a impus la 0 în cadrul altor turnee de Grand Slam. Am pariat pe victorie Novak Djokovic scor 3-0, cotă 1.40 la Superbet.

Superbet
Superbet

Novak Djokovic vs Roberto Carballes Baena

Victorie Novak Djokovic scor 3-0

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Ponturi Novak Djokovic – Carballes Baena

Novak Djokovic

  • Liderul mondial și principalul favorit la câștigarea Roland Garros 2024, Novak Djokovic a început turneul cu un meci câștigat împotriva unui francez aflat pe locul 142 ATP.
  • Un duel mai mult de antrenament, Nole a făcut ce știe mai bine și l-a învins cu scorul de 6-4, 7-6(3), 6-4 pe Pierre-Hugues Herbert. Meciul a durat două ore și 33 de minute.
  • În ceea ce ține de meciurile directe, Novak Djokovic conduce cu scorul de 2-0 la general, fiecare dintre aceste dueluri s-a disputat în cadrul Australian Open și US Open.

Roberto Carballes Baena

  • Un eventual succes surprinzător al tenismenului spaniol îl face să egaleze cea mai bună performanță din carieră la Roland Garros. În 2020 a reușit să atingă turul al treilea.
  • În primul meci de la Roland Garros 2024, Roberto Carballes Baena s-a confruntat cu Lestienne, un alt jucător francez pe care a reușit să-l învingă destul de ușor.
  • Duelul dintre cei doi s-a încheiat după trei ore și 11 minute. Roberto Carballes Baena s-a impus cu scorul de 6-3, 7-5, 4-6, 6-2.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri