Roland Garros

Minnen vs Rybakina – Ponturi Roland Garros – 28-05-2024

De la ora 12:00, ora României, Elena Rybakina și Greetje Minnen vor fi rivale în cadrul priului tur de la Roland Garros 2024. Cine se va impune?

Elena Rybakina hitting a return shot during

Ponturi pariuri și pronostic analizat Greetje Minnen vs Elena Rybakina

De fiecare dată învingătoare fără probleme în cele două meciuri directe pe care le-a disputat în compania belgiencei Minnen, Elena Rybakina a arătat și la Madrid că este dispusă să facă cel mai bun joc. Cred într-o victorie foarte ușoară a sportivei din Kazahstan, iar pariul meu este sub 18.5 game-uri, cotă 1.57 la Superbet.

Superbet
Superbet

Greetje Minnen vs Elena Rybakina

Sub 18.5 game-uri

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Ponturi Greetje Minnen – Elena Rybakina

Greetje Minnen

  • Aflată într-o formă foarte slabă, Greetje Minnen a pierdut fără drept de apel ultimele patru jocuri și fiecare dintre ele în fața unor jucătoare modeste.
  • Shnaider a fost călăul belgiencei aflate pe locul 85 WTA atât la Roma cât și la Paris, precedentele două turnee la care a luat parte înainte să vină la Roland Garros.
  • Greetje Minnen nu a fost niciodată în top 50 WTA, iar la Roland Garros nu a trecut niciodată de primul tur, demonstrând că zgura nu este chiar suprafața unde se simte confortabilă.

Elena Rybakina

  • Jucătoarea din Kazahstan a tot făcut slalom între locurile 3 și 4 în ultimul an, iar acum va intra în teren direct de pe poziția 4 WTA.
  • Nu a mai jucat de la Madrid, a avut aproape o lună de pauză, timp în care a vrut să fie la cel mai înalt nivel. În capitala Spaniei s-a oprit în semifinale, totul după un meci cu Aryna Sabalenka (2 WTA).
  • Este câștigătoare de Grand Slam la Wimbledon 2022 și finalistă în 2023 la Australian Open, iar la French Open a atins maxim sferturile de finală și asta s-a întâmplat în 2021.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri