Roland Garros

Meligeni Alves vs Ruud - Ponturi Roland Garros - 28-05-2024

Primul tur de la Roland Garros propune duelul dintre Felipe Meligeni Alves si Casper Ruud, unul dintre cele mai dezechilibrate de altfel. Acesta este programat sa se joace marti, in data de 28 mai, nu mai devreme de ora 14:30.


Ponturi pariuri și pronostic analizat Meligeni Alves vs Ruud

Casper Ruud este net superior adversarului sau din orice punct de vedere, fiind un jucator mult mai titrat, dar si mult mai experimentat, asa ca avem mari pretentii de la acesta. Zgura este o suprafata pe care se descurca bine, de aceea mizam pe faptul ca isi va confirma statutul de favorit cert si se va impune in maniera categorica. Asadar, mergem pe un succes in minimum de seturi al norvegianului, la o cota de 1.57 oferita de cei de la agentia de pariuri online Betano.

Ponturi Meligeni Alves vs Ruud

Betano
Betano

Meligeni Alves vs Ruud

0-3 Ruud

Betano Casino

124 Rotiri Gratuite + 24 LEI Pariu Gratuit Fără Depunere

Joacă acum

Meligeni Alves

  • Este un jucator modest, care nu spune prea multe in lumea tenisului, acesta fiind mult sub nivelul adversarului sau din toate punctele de vedere, astfel ca, dupa cum era de asteptat, casele de pariuri il dau ca outsider cert.
  • Brazilianul ocupa in acest moment un modest loc 137 in clasamentul mondial. Acesta nu a cucerit niciun titlu ATP, ba mai mult, nici macar nu a reusit sa joace vreo finala. Evident, nici performantele din turneele de Mare Slem nu sunt grozave, acesta atingand doar pentru a doua oara tabloul principal.
  • Felipe Meligeni Alves a trebuit sa treaca prin calificari la aceasta editie de Roland Garros, acesta trecand pe rand de Nerman Fatic, Zdenek Kolar si Jaime Faria, cu fiecare impunandu-se in minimum de seturi.

Ruud

  • Vorbim de un jucator net superior, care are in spate performante mult mai mari, astfel ca este si mult mai experimentat, astfel ca bookmakerii au toate motivele sa il dea ca mare favorit la calificarea in runda a doua de la Roland Garros.
  • Norvegianul se poate mandri cu faptul ca a cucerit 12 titluri in cariera, cel mai important venind la Barcelona anul acesta, castigand singurul sau turneu de 500 de puncte. Acesta are in palmares si trei finale de Grand Slam, una la US Open si doua chiar la openul francez.
  • Casper Ruud vine la Roland Garros cu mari sperante, avand un moral foarte bun, avand in vedere faptul ca saptamana trecuta a reusit sa triumfe la turneul de la Geneva, unde a trecut pe rand de Ofner, Baez, Cobolli si Machac.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Cristian Dragan

Cristian Dragan

Cristian este un membru cu o vechime și o experiență foarte mare în acest domeniu, se ocupă de avancronici sportive de peste 8 ani, la noi pe site el oferă analize din fotbal și tenis.


Top case de pariuri