Roland Garros

Keys vs Zarazua – Ponturi Roland Garros – 28-05-2024

Marți, 28 mai 2024, de la ora 16:00, Madison Keys și Renata Zarazua vor fi rivale în primul tur al Roland Garros 2024. Cine va câștiga evenimentul?

Madison Keys smiling

Ponturi pariuri și pronostic analizat Madison Keys vs Renata Zarazua

Jocul bun și rezultatele obținute de Madison Keys în ultimele zile înainte de venirea ei la Paris o fac cert favorită nu în mod normal nu ar trebui să existe vreo problemă în a se califica fără emoții. Sub 19.5 game-uri este recomandarea mea, cotă 1.70 la Superbet.

Superbet
Superbet

Madison Keys vs Renata Zarazua

Sub 19.5 game-uri

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Ponturi Madison Keys – Reneta Zarazua

Madison Keys

  • Americanca Madison Keys vine cu moralul ridicat la Paris, totul după ce a triumfat la turneul de la Strasbourg, acolo unde a câștigat trofeul cu 6-1, 6-2 în fața lui Danielle Rose Collins.
  • Accesul în finala de la Strasbourg s-a făcut fără să piardă set în fața unor jucătoare mult mai bune decât Renata Zarazua, iar aici trebuie menționate Danielle Collins și Liudmila Samsonova.
  • Keys s-a simțit bine și la French Open, unde în 2018 a reușit să joace semifinale și aceasta este cea mai bună clasare pe care a obținut-o vreodată în cei 15 ani de tenis la nivel profesionist.

Renata Zarazua

  • Jucătoarea din Mexic se află pe locul 102 WTA și acum pleacă cu a doua șansă. Nu are de apărat puncte, ea cel mai sus a ajuns în turul 2 la Roland Garros și asta s-a întâmplat în 2020.
  • Sportiva în vârstă de 26 de ani nu a impresionat prin prestația ei în cadrul turneelor de Grand Slam. French Open era până la începutul lui 2024 singurul turneu unde a reușit să intre pe tabloul principal.
  • Înaintea venirii sale la Paris a evoluat la Parma într-un turneu challenger unde au fost prezente jucătoare modeste și unde s-a oprit în semifinale.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri