Roland Garros

Kenin vs Garcia – Ponturi Roland Garros – 29-05-2024

De la ora 13:00, ora României, Sofia Kenin și Caroline Garcia vor fi rivale în cadrul turului II al Roland Garros. Cine va obține calificarea?

Caroline Garcia

Ponturi pariuri și pronostic analizat Sofia Kenin vs Caroline Garcia

După evoluția pe care am văzut-o în turul inaugural, Sofia Kenin și Caroline Garcia nu au fost deloc sigure pe jocul lor și probabil o să tot vedem căderi de moment și în meciul direct. În condițiile acestea, vă recomand peste 20.5 game-uri, cotă 1.55 la Superbet.

Superbet
Superbet

Sofia Kenin vs Caroline Garcia

Peste 20.5 game-uri

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Ponturi Sofia Kenin - Caroline Garcia

Sofia Kenin

  • Jucătoarea din Statele Unite ale Americii joacă la nivel profesionist din 2017 și a reușit să îți treacă în cont un titlu de Grand SLam. A jucat finala și la French Open, totul în 2020, an în care a fost pe locul 4 WTA.
  • Departe de forma pe care a avut-o în urmă cu patru ani, Kenin este acum abia pe locul 56 în lume și tocmai ce s-a chinuit să obțină calificarea în turul al doilea al Roland Garros 2024.
  • Laura Siegemund a stat de partea cealaltă a terenului în meciul pe care Kenin l-a câștigat cu greu. A fost nevoită să înceapă de la 0-1 la seturi, dar după exact două ore s-a impus cu 4-6, 6-2, 6-2.

Caroline Garcia

  • Franțuzoaica Caroline Garcia are 30 de ani și din 2011 joacă la nivel profesionist, iar în tot acest timp nu a reușit să treacă de sferturile de finală ale French Open. Această performanță o obținea în 2017.
  • Actualul loc 23 WTA pleacă cu prima șansă pe hârtie, însă trebuie să ținem cont de faptul că nu este deloc în cea mai bună formă și în turul inaugural s-a chinuit cu nemțoaica Lys.
  • Deși avea în fața ei o sportivă venită din calificări, Caroline a trebuit să revină de la 0-1 la seturi, iar după două ore și 14 minute s-a impus cu scorul de 4-6, 7-5, 6-2.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri