Roland Garros

Jacquemot – Bogdan – Ponturi French Open – 27-05-2024

Luni, nu înaintea orei 12:00, ora României, Elsa Jacquemot și Ana Bogdan vor fi adversare în cadrul primului tur al turneului Roland Garros 2024. Câștigătoarea va evolua în compnia lui Udvardy sau Pavlyuchenkova.


Ponturi pariuri și pronostic analizat Elsa Jacquemot vs Ana Bogdan

Ținând cont de situația celor două jucătoare nu există o sportivă care să fie net favorită datorită jocului bun arătat. Din contră, experiența își va spune cuvântul aici, iar aici are câștig de cauză sportiva noastră. Victorie Ana Bogdan este recomandarea mea, cotă 1.50 la Superbet.

Superbet
Superbet

Elsa Jacquemot vs Ana Bogdan

Victorie Ana Bogdan

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Ponturi Elsa Jacquemot – Ana Bogdan

Elsa Jacquemot

  • Jucătoarea Elsa Jacquemot a intrat pe tabloul principal datorită unui wildcard din partea organizatorilor Roland Garros 2024. Sportiva de 21 de ani are șansa de a-și egala cel mai bun parcurs la Paris, respectiv turul II pe care l-a obținut în 2022.
  • Nu este deloc în formă, a pierdut precedentele două meciuri pe care le-a disputat în cadrul a două competiții modeste. Shnaider și Andreeva au învins-o pe franțuzoaica în vâstă de 21 de ani.
  • Cel mai recent dintre dueluri l-a jucat în urmă cu o săptămână, la WTA Strasbourg. A pierdut cu locul 101 în lume, 3-6, 4-6. Meciul a durat o oră și 26 de meciuri.

Ana Bogdan

  • Duelul cu mai tânăra ei adversară reprezintă o oportunitate pentru Ana Bogdan de a face un pas spre egalarea celui mai bun rezultat obținut la Roland Garros.
  • Obișnuită să treacă de primul tur, Ana are record la Roland Garros un tur 3 pe care l-a reușit în ediția 2021 a singurului Grand Șlam care se dispută pe zgură.
  • Are nevoie de ceva mai mult decât a arătat în ultimele dueluri. A pierdut trei din precedentele patru meciuri disputate pe zgură. Cel mai recent meci s-a încheiat după doar patru game-uri. Bogdan a decis că este momentul să se retragă la scorul de 0-4.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri