Roland Garros

Hurkacz vs Nakashima – Ponturi Roland Garros – 29-05-2024

De la ora 12:00, ora României, în turul II de la Roland Garros, Herbert Hurkacz (8 ATP) și Brandon Nakashima (84 ATP) vor fi adversari, iar meciul este transmis de Eurosport.


Ponturi pariuri și pronostic analizat Herbert Hurkacz vs Brandon Nakashima

După cele pe care le-au arătat în primul tur, Hurkacz și Nakashima au arătat că nu pot juca constant pe toată durata meciului și aștept ca lucrul acesta să ne aducă minimum patru seturi. Este 1-0 la meciuri directe pentru american, iar recomandarea mea este peste 3.5 seturi, cotă 1.50 la Superbet.

Superbet
Superbet

Herbert Hurkacz vs Brandon Nakashima

Peste 3.5 seturi

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Ponturi Herbert Hurkacz - Brandon Nakashima

Herbert Hurkacz

  • Polonezul este în drumul spre egalarea performanței din 2022, atunci când reușea să stabilească un nou record personal și ajunge în turul IV al Roland Garros. Este cea mai bună performanță reușită în cadrul celui de-al doilea Grand Slam al sezonului.
  • Începutul nu a fost prea convingător, locul 8 în lume având nevoie de set decisiv pentru a putea trece de japonezul Shintaro Mochizuki, un sportiv venit din calificări.
  • Hurkacz a fost condus în două rânduri, cu 1-0 și 2-1 la seturi, dar experiența și-a spus cuvântul și după trei orei de joc s-a impus cu 4-6, 6-3, 3-6, 6-0, 6-3.

Brandon Nakashima

  • La cei 22 de ani săi și șase ani de când a făcut trecerea la profesioniști, Brandon Nakashima se poate lăuda cu un loc 43 în lume, fiind cea mai bună clasare. În prezent este doar pe 84, a pierdut multe locuri în ultimele săptămâni.
  • Cu toate acestea, French Open este printre Grand Slam-urile favorite ale acestuia, a jucat în turul 3 în 2022. Este cel mai bun rezultat pe care a reușit să-l obțină la Paris.
  • În primul tur a fost ușor favorit în fața compatriotului Moreno de Alboran. A pierdut un singur set, la tie-break, dar nu s-a pus problema să fie dominat. După două ore și 51 de minute s-a impus cu 6-1, 6-7(6), 6-3, 6-2.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri