Roland Garros

Fritz vs Ruud – Ponturi Roland Garros – 03-06-2024

Luni, nu înaintea orei 12:00, ora României, Taylor Fritz și Casper Ruud sunt adversari în cadrul optimilor de finală ale Roland Garros 2024.


Ponturi pariuri și pronostic analizat Taylor Fritz vs Casper Ruud

Parcă mult mai sigur pe el în momentele cheie, Casper Ruud are o șansă în plus în fața americanului pe care l-a învins de fiecare dată când s-au întâlnit. Forma bună și continuitatea nordicului m-au convins să pariez pe victorie Casper Ruud -1.5 seturi, cotă 1.74 la Superbet.

Superbet
Superbet

Taylor Fritz vs Casper Ruud

victorie Casper Ruud -1.5 seturi

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Ponturi Taylor Fritz – Casper Ruud

Taylor Fritz

  • Americanul Taylor Fritz este într-o formă bună și a reușit să-și depășească cel mai bun record la Roland Garros. Nu s-a mai întâmplat ca până în 2024 să ajungă în turul 4.
  • Ocupantul locului 12 în clasamentul general al ierarhiei ATP a reușit trei victorii muncite, de fiecare dată având nevoie de cel puțin un set suplimentar pentru a se impune.
  • Astfel, pe Coria l-a învins în patru seturi, pe Lajovic tot așa, iar meciul cel mai obositor a venit în șaisprezecimile de finală. Australianul Kokkinakis a fost un adversar bun și Fritz a avut nevoie de cinci seturi, 6-3, 6-2, 6-7 (4), 5-7, 6-3.

Casper Ruud

  • Norvegianul Casper Ruud are performanțe bune pe zgură, el fiind finalist în 2022, cât și în 2023, dar de fiecare dată a pierdut ultimul act.
  • Asta înseamnă că are puncte de apărat, dar îi și place această suprafață, ceea ce s-a văzut în cele trei dueluri pe care deja le-a disputat la Roland Garros 2024.
  • În meciul cu Meligeni Alves a avut nevoie de minimum de seturi, însă greul a început din turul al doilea, când a și jucat cinci seturi în meciul cu ibericul Davidovich Fokina. Pe argentinianul Etcheverry (29 ATP) l-a învins cu scorul de 6-4, 1-6, 6-2, 6-2, având nvoie de două ore și 49 de minute.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri