Roland Garros

Fritz vs Coria – Ponturi Roland Garros – 28-05-2024

De la ora 14:00, în cadrul rundei cu numărul 1 de la Roland Garros, americanul Taylor Fritz și sud-americanul Federico Coria se vor duela. Cine se va impune?


Ponturi pariuri și pronostic analizat Taylor Fritz vs Federico Coria

Cum ambii jucători s-au prezentat destul de modest în ultimele meciuri, vreau să cred că aceste greșeli vor duce la cel puțin patru seturi. Fritz a pierdut ușor seturi în ultimele meciuri. Peste 3,5 seturi, cotă 1.95 la Superbet, pe asta am pariat.

Superbet
Superbet

Taylor Fritz vs Federico Coria

Peste 3.5 seturi

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Ponturi Taylor Fritz – Federico Coria

Taylor Fritz

  • Intrat în tenisul profesionist la vârsta de 18 ani, Taylor Fritz este un sport care s-a născut în California și care acum pleacă cu prima șansă la calificarea în turul următor.
  • Americanul în vârstă de 26 de ani a fost locul 5 ATP în februarie 2023, însă astăzi este locul 12 ATP și are de apărat puncte pentru că în 2020 și 2023 a reușit să atingă turul al treilea, cel mai bun rezultat din cadrul French Open.
  • Americanul trebuie acum să arate că este un jucător favorit, dar pentru victorie are mai mult efort de depus. A pierdut precedentele două dispute, la Roma, cu Alexander Zverev și la Geneva, unde Alex Michelsen l-a învins în trei seturi.

Federico Coria

  • Ceva mai în vârstă decât omologul său american, Federico Coria joacă la nivel profesionist din 2010, iar în 2010 a atins turul al treilea, adică cel mai înalt vârf al carierei sale în capitala Franței.
  • Acum este locul 71, dar niciodată nu a reușit să coboare mai jos de 49 ATP, acolo unde s-a clasat la începutul anului trecut. Chiar înainte de Roland Garros 2024 a pierdut două poziții.
  • Argentinianul traversează o perioadă slabă, a reușit o singură victorie în ultimele cinci meciuri. Recent a fost învins cu scorul de 7-5, 6-0 de către Denis Shapovalov (118 ATP).

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri