Roland Garros

Frech vs Kasatkina – Ponturi Roland Garros 2024 – 28-05-2024

Marți, de la ora 15:30, Magdalena Frech și Daria Kasatkina vor fi rivale într-un meci din primul tur al Grand Slamului Roland Garros. Reușește rusoaica să încheie rapid meciul?


Ponturi pariuri și pronostic analizat Magdalena Frech vs Daria Kasatkina

Pe hârtie lucrurile sunt favorabile Dariei, însă după forma celor două jucătoare înclin să cred că greșelile comise în ultimele dueluri pot face să vedem un meci cu peste 19.5 game-uri, cotă 1.75 la Superbet.

Superbet
Superbet

Magdalena Frech vs Daria Kasatkina

Peste 19.5 game-uri

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Ponturi Magdalena Frech – Daria Kasatkina

Magdalena Frech

  • Cu un moral bun după ce a atins optimile de finală ale turneului de la Strasbourg, Magdalena Frech a reușit victorii impresionante în cadrul acelui turneu, dar a pierdut în decisivul meciului cu locul 6 WTA, Marketa Vondrousova.
  • Poloneza în vârstă de 26 de ani nu a reușit niciodată să intre în top 40 WTA, în prezent aflându-se pe locul 49. Are de apărat punctele obținute în turul 2 ale ediției anterioare, ceea ce este cea mai bună prestație.
  • Cele două s-au mai duelat de două ori până la Roland Garros 2024, iar de fiecare dată Kasatkina s-a impus. Cu toate acestea, va fi prima lor confruntare pe zgură.

Daria Kasatkina

  • Cu o mare experiență în spate și premii de zeci de milioane de dolari din tenisul profesionist, Daria Kasatkina este o fostă jucătoare de top 10, în prezent locul 13 WTA.
  • A reușit să ajungă în fazele superioare la toate turneele importante, însă semifinala făcută la French Open 2022 este cel mai bun rezultat pe care l-a reușit la cel mai înalt nivel.
  • Rusoaica trebuie să își revină după ce în ultimele meciuri nu a reușit să se ridice la cel mai înalt nivel. A pierdut cu Naomi Osaka și Yulia Putintseva, la Roma și Madrid.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri