Roland Garros

Djokovic vs Cerundolo ponturi Roland Garros 03.06.2024

Luni, 3 iunie 2024, nu înainte de ora 17:00, Djokovic îl va întâlni pe Cerundolo în optimile de finală de la Roland Garros.

Novak Djokovic vs Alexander Zverev

Ponturi pariuri și pronostic analizat Djokovic vs Cerundolo

Cei doi tensimeni se întâlnesc pentru prima dată, iar Djokovic este mare favorit. Mă aștept ca sârbul să se impună rapid, în minimum de seturi, diferența de valoare între cei doi jucători este uriașă. De altfel, cred că experiență lui Djokovic în astfel de partide cu miză să facă diferența. Recomand pronosticul “3-0 la seturi”, la o cotă de 1.95 la Betano.

Ponturi Djokovic vs Cerundolo

Betano
Betano

Djokovic vs Cerundolo

3-0 la seturi

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Djokovic

  • Novak Djokovic este în căutarea unui al 24-lea titlu de Mare Şlem. De altfel, sârbul este favorit la câștigarea Grand Slam-ului.
  • Numărul 1 mondial a început în forță Roland Garros, cu o victorie clară, în 3 seturi, cu Herbert și Carballes Baena, ca mai apoi să aibă nevoie de 5 seturi pentru a trece de Musetti.
  • Câștigător de 3 ori la Roland Garros (2016, 2021 și 2023), Djokovic este mare favorit la victorie cu Cerundolo - 1.15 este cota la victorie!

Cerundolo

  • În vârstă de 25 de ani, Cerundolo ocupă locul 27 în clasamentul mondial.
  • Sportivul din Argentina a jucat aproape perfect la Roland Garros. A pierdut un singur set, cu Paul, iar cu Hanfmann și Misolic s-a impus în minimum de seturi.
  • De altfel, Cerndolo și-a egalat performanță de anul trecut de la turneul de la Paris - s-a oprit în optimi, unde a fost eliminat de Rune.
  • 6.00 este cota la victorie cu Djokovic. Poate produce surpriza?

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri