Roland Garros

De Minaur vs Michelsen – Ponturi Roland Garros – 28-05-2024

Marți, de la ora 12:00, Alex De Minaur (11 ATP) și Alex Michelsen (60 ATP) se vor duela în primul tur al Roland Garros. Cine se va impune în acest meci?

Alex de Minaur looking up thankful

Ponturi pariuri și pronostic analizat Alex De Minaur vs Alex Michelsen

Nivelul la care Alex De Minaur se prezintă este unul cât se poate de ridicat și faptul că joacă pe zgură mă aștept să influențeze jocul în favoarea australianului. Michelsen pe zgură nu excelează, ceea ce mă aștept să nu se întâmple nici acum. Sub 30.5 game-uri este recomandarea mea, cotă 2.10 la Superbet.

Superbet
Superbet

Alex De Minaur vs Alex Michelsen

Sub 30.5 game-uri

Ponturi Alex De Minaur – Alex Michelsen

Alex De Minaur

  • Australianul Alex De Minaur se află pe locul 11 ATP și acum are prima șansă la calificarea în turul al doilea de la Roland Garros. Acesta este și cel mai bun rezultat obținut în 2019, 2021 și 2023.
  • Recent, jucătorul a evoluat la Roma, acolo unde s-a oprit în optimile de finală. Stefanos Tsitsipas a fost capăt de linie pentru australian, după ce s-a impus cu 6-1, 6-2.
  • Pe de altă parte, De Minaur la Roland Garros 2024 nu are de apărat multe puncte. Este suficient să treacă de primul tur, iar apoi va obține puncte menite să-l ajute să revină în top 0.

Alex Michelsen

  • Americanul în vârstă de 19 ani a reușit să intre în premieră pe tabloul principal al turneului din capitala Franței. De altfel, în 2024 a jucat pe tabloul principal și la Australian Open, cât și la French Open.
  • Nu a mai jucat de câteva zile pentru că a ținut să fie prezent la Geneva, unde s-a oprit în sferturile de finală. A pierdut cu scorul de 3-6, 6-7 (2) în meciul cu Machat (32 ATP).
  • Acum încearcă să confirme victoria asupra lui De Minaur pe care a reușit s-o obțină în luna februarie a acestui an. E drept, atunci s-au întâlnit pe hard, suprafața lui preferată.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri