Roland Garros

De Jong vs Alcaraz – Ponturi Roland Garros – 29-05-2024

De la ora 14:30, miercuri, Jesper De Jong și Carlos Alcaraz sunt adversari în cadrul rundei cu numărul 2 al Roland Garros 2024. Cine merge mai departe?


Ponturi pariuri și pronostic analizat Jesper De Jong vs Carlos Alcaraz

Zgura este suprafața preferată de jucătorul spaniol și în mod normal din nou ar trebui să defileze, ceea mă aștept să și facă. Sub 29.5 game-uri este recomandarea mea, cotă 1.48 la Superbet.

Superbet
Superbet

Jesper De Jong vs Carlos Alcaraz

Sub 29.5 game-uri

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Ponturi Jesper De Jong - Carlos Alcaraz

Jesper De Jong

  • Olandezul Jesper De Jong a fost nevoit să joace întâi în calificări pentru a juca pe tabloul principal și fiecare duel al său disputat în calificări a fost foarte bine abordat.
  • Astfel, De Jong a trecut fără drept de apel de jucători precum Llamas Ruiz, Novak și americanul Wolf. În turul inaugural nu a mai avut meciuri atât de ușoare, dar a reușit să se impună.
  • Britanicul Jack Draper a reușit să-l pună în dificultate pe olandez și după 2-0 la seturi, Jesper a fost egalat, dar la final s-a impus cu scorul de 7-5, 6-4, 6-7(3), 3-6, 6-3.

Carlos Alcaraz

  • Până la debutul său la Roland Garros 2024, Carlos Alcaraz a stat aproape trei săptămâni și a preferat să se antreneze fără a mai participa la vreun alt turneu.
  • Venea după ce anterior a evoluat la Madrid, acolo unde se oprea în sferturile de finală. Pierdea cu 3-6, 6-3, 6-2 în fața locului 6 ATP, Andrey Rublev.
  • Aflat pe locul 3 ATP și printre favoriții la câștigarea turneului, jucătorul iberic s-a distrat cu Wolf în prima rundă. S-a jucat cu acoperișul tras, dar Alcaraz s-a simțit excelent și după o oră și 51 de minute s-a impus cu 6-1, 6-2, 6-1.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri