Roland Garros

Blinkova vs Cîrstea – Ponturi French Open – 26-05-2024

Luni, nu înaintea orei 12:00, ora României, Anna Blinkova și Sorana Cîrstea vor fi rivale în turul I al Roland Garros-ului. Învingătoarea va evolua în compania lui Zhu sau Avanesyan.


Ponturi pariuri și pronostic analizat Anna Blinkova vs Sorana Cîrstea

Sorana are avantajul de a se adapta pe orice suprafața și a arătat că este capabilă, în timp ce Blinkova pe zgură nu se descurcă mai deloc. Cel puțin la Roland Garros nu a reușit să câștige niciodată când a jucat pe tabloul principal și atunci aștept victorie Sorana Cîrstea scor 2-0, cotă 1.96 la Superbet.

Superbet
Superbet

Anna Blinkova vs Sorana Cîrstea

Victorie Sorana Cîrstea scor 2-0

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Ponturi Anna Blinkova - Sorana Cîrstea

Anna Blinkova

  • Aflată pe locul 45 WTA, Anna Blinkova pleacă cu șansa a doua în fața unei jucătoare care pleacă din postura de cap de serie. Nici forma nu o recomandă pentru a obține un rezultat pozitiv.
  • Jucătoarea din Rusia a pierdut patru din precedentele cinci confruntări, iar trei dintre înfrângeri au venit fără ca Anna să aibă măcar șansa de a lua set.
  • Pentru Blinkova este suficient să intre pe tabloul principal al Roland Garros, deoarece niciodată nu a trecut de primul tur. La fel s-a întâmplat și în ediția trecută, dar este lesne de înțeles, deoarece suprafața dură este preferata ei.

Sorana Cîrstea

  • Sorana Cîrstea este prima rachetă a României și jucătoarea de la care așteptăm să aibă cele mai bune rezultate. Ea a început o colaborare nouă cu antrenorul Albert Costa și speră ca rezultatele să i se îmbunătățească.
  • Cu toate acestea, în precedentele două meciuri a fost învinsă fără să poată lua set, dar mobilizarea în cazul unui Grand Șlam este cu totul alta, dovadă că a reușit cea mai bună performanță, respectiv a jucat sfert de finală.
  • Este pentru a doua oară când joacă în compania Blinkovei, dar pentru prima oară când cele două se vor duela pe zgură, acolo unde Sorana are un avantaj important.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri