Roland Garros

Andreeva vs Sabalenka – Ponturi French Open – 27-05-2024

Luni, nu înaintea orei 12:00, Erika Andreeva și Aryna Sabalenka vor fi adversare în cadrul primei runde a turneului Roland Garros 2024. Cine câștigă va juca cu Burillo Escorihuela sau Uchijima.


Ponturi pariuri și pronostic analizat Erika Andreeva vs Aryna Sabalenka

Există o diferență mult prea mare între cele două jucătoare pentru a crede că poate rusoaica să o încurce pe sportiva aflată pe locul 2 WTA. Aștept o victorie categorică a Arynei Sabalenka și atunci pariez sub 18.5 game-uri, cotă 1.55 la Superbet.

Superbet
Superbet

Erika Andreeva vs Aryna Sabalenka

Sub 18.5 game-uri

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Ponturi Erika Andreeva – Aryna Sabalenka

Erika Andreeva

Rusoaica încearcă marea cu degetul, dar îi va fi aproape imposibil să treacă de Sabalenka. Va fi primul meci direct pe care cele două sportive îl vor avea.

Aflată pe locul 101 WTA, Erika vine după ce la Strasbourg a reușit să intre pe tabloul principal, însă s-a oprit în primul tur după un duel cu franțuzoaica Ferro.

Pentru Erika este al doilea an consecutiv când intră pe tabloul principal al French Open și asta reprezintă cea mai bună performanță.

Aryna Sabalenka

Din 2015 la profesioniști, Aryna Sabalenka stă de ceva timp pe primele locuri ale clasamentului WTA și se poate observa lucrul acesta de fiecare dată când participă în cadrul unui turneu.

În 2019 a reușit să atingă faza semifinalelor la Roland Garros, ceea ce rămâne cea mai mare performanță a turneului de la Paris.

Aryna este și într-o formă bună, chiar dacă a pierdut. Iga Swiatek a fost în partea cealaltă a terenului, în finala WTA Roma pe care a reușit s-o câștige cu scorul de 6-2, 6-3.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri