Roland Garros

Alex De Minaur vs Jaume Munar – Ponturi Roland Garros – 30-05-2024

Joi, nu înaintea orei 12:00, ora României, Alex De Minaur și Jaume Munar vor fi adversari în cadrul turului secund de la Roland Garros 2024. Confirmă australianul sau Munar îi poate pune probleme?

Alex de Minaur looking up thankful

Ponturi pariuri și pronostic analizat Alex De Minaur vs Jaume Munar

Australianul a reușit ca în ultimele două meciuri directe cu Jaume Munar, însă de fiecare dată s-a jucat set suplimentar. Ibericul s-a comportat bine și parcă este capabil să pună probleme serioase, iar atunci recomandarea mea este peste 32.5 game-uri, cotă 1.57 la Superbet.

Superbet
Superbet

Alex De Minaur vs Jaume Munar

Peste 32.5 game-uri

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Ponturi Alex De Minaur – Jaume Munar

Alex De Minaur

  • Australianul Alex De Minaur și-a egalat performanța din ediția trecută și totodată cel mai bun rezultat obținut vreodată la Roland Garros, respectiv accederea în turul al doilea.
  • Pe hârtie pare favorit din nou, iar după cum a reușit să pună problema în turul inaugural, cu siguranță jucătorul aflat pe locul 11 ATP merită să fie favorit.
  • Mai puțin de două ore a durat meciul cu americanul Michelsen (60 ATP). 6-1, 6-0, 6-2 a fost scorul unui meci care a mers în favoarea lui De Minaur, dominat din primul game.

Jaume Munar

  • Ibericul Jaume Munar nu a reușit nici el să treacă de turul al doilea în carieră. Acum a intrat în puncte pentru că a reușit o performanță mai bună decât în 2023.
  • Moralul este ridicat, mai ales după ce în primul meci de la Roland Garros s-a descurcat chiar foarte bine în fața compatriotului Roberto Bautista Agut.
  • Trei ore și 16 minute a stat Munar în teren pentru a trece de locul 81 ATP. 6-1, 4-6, 6-4, 6-1 a fost scorul unui meci dominat încă de la primele schimburi.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri