ATP

Zverev vs Altmaier – Ponturi Acapulco - 27-02-2024

Marți, nu înaintea orei 18:00, Alexander Zverev și Daniel Altmaier se vor duela în cadrul șaisprezecimilor de finală ale turneului ATP de la Acapulco (Mexic). Învingătorul se va confrunta cu Kecmanovic sau Schwartzman.


Ponturi pariuri și pronostic analizat Alexander Zverev vs Daniel Altmaier

Germanul vrea să câștige din nou ATP Acapulco după ce a reușit această performanță în anul 2021. De altfel, el l-a mai învins în două rânduri pe Altmaier, iar după cum stă situația în prezent, victoria cu sub 21.5 game-uri a favoritului 6 este așteptată. Cota este 1.65 la Superbet.

Superbet
Superbet

Alexander Zverev vs Daniel Altmaier

sub 21.5 game-uri

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Ponturi Alexander Zverev – Daniel Altmaier

Alexander Zverev

  • De această dată ar fi o reală surpriză să piardă în fața compatriotului său. AlexanderZverev are prima șansă la câștigarea competiției mexicane.
  • Tot cap de serie numărul 1 a fost și la Los Cabos, competiție unde s-a oprit în semifinale, învins în decisiv de australian Jordan Thompson. Același jucător avea să câștige turneul.
  • De altfel, în toate meciurile pe care le-a jucat în 2024 nu a încheiat fără să obțină măcar un set. A făcut asta și în cele trei dueluri pe care le-a pierdut în aceste aproape două luni din acest an.

Daniel Altmaier

  • După experiența pe care a avut-o la Australian Open unde a ieșit după primul duel, Daniel Altmaier și-a mai încercat norocul în cadrul a două turnee, însă ambele pe zgură.
  • Astfel, germanul a pierdut primul meci pe care l-a avut la Cordoba, cât și primul duel susținut la Buenos Aires și ajunge la patru înfrângeri consecutive.
  • Locul 57 în lume și-a arătat limitele în disputa din urmă cu aproape două săptămâni cânda bifat cel mai recent joc. 3-6, 6-7(1) a fost scorul în fața lui Diaz Acosta.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri