ATP

Tsitsipas vs Norrie – Ponturi ATP Roma – 13-05-2024

Nu înaintea orei 13:30, Stefanos Tsitsipas și Cameron Norrie vor juca în meci direct în șaisprezecimile turneului ATP Roma 2024.

Casper Ruud vs Stefanos Tsitsipas

Ponturi pariuri și pronostic analizat Stefanos Tsitsipas vs Cameron

Evoluția bună a lui Stefanos Tsitsipas în meciul anterior și faptul că a reușit să bată un jucător aflat în formă maximă cred că este dovada că jucătorul grec speră la un nou trofeu pe zgură. Înclin spre victorie Tsitsipas scor 2-0, cotă 1.78 la Superbet.

Superbet
Superbet

Stefanos Tsitsipas vs Cameron

Victorie Stefanos Tsitsipas scor 2-0

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Ponturi Stefanos Tsitsipas - Cameron Norrie

Stefanos Tsitsipas

  • Stefanos Tsitsipas este în continuare în top 10 jucători. Se află pe locul 8 și este printre principalii favoriți la câștigarea turneului de la Roma, unde a început cu dreptul.
  • După cele două înfrângeri suferite la Madrid și în finala ATP Barcelona, grecul a reușit să facă un joc neașteptat de bun în compania unui Jan-Lennard Struff care traversează o formă bună.
  • Cu toate acestea, primul set a fost pierdut la tie-break de către Tsitsipas, dar grecul a revenit pe tabelă în urma a două seturi în care nu a mai greșit și a câștigat cu 6-7, 6-4, 6-4.

Cameron Norrie

  • Jucătorul britanic de tenis vine după o victorie interesantă împotriva unui jucător iberic. Cotat cu rima șansă, locul 30 ATP și-a făcut bine treaba, dar a avut nevoie de decisiv.
  • Jaume Munar a reușit să câștige cu scorul de 6-1 setul al doilea, restabilind egalitatea acelei confruntări. Norrie a reușit să fie mai decisiv la serviciu, cât și la fileu, astfel în două ore și 24 de minute a câștigat cu 6-3, 1-6, 6-3.
  • Pentru Cameron va fi al cincilea meci direct în compania lui Tsitsipas, iar scorul este 2-2. Toate cele patru jocuri s-au încheiat în minimum de seturi, iar cel mai recent dintre ele s-a disputat în urmă cu doi ani.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri