ATP

Tabilo vs Khachanov - Ponturi ATP Roma - 14-05-2024

Marți de la ora 12:00, Alejandro Tabilo (32 ATP) și Karen Khachanov (18 ATP) sunt adversari în cadrul optimilor ATP Roma 2024. Învingătorul va evolua în compania lui Zhang sau Monteiro.

Karen Khachanov hitting a forehand return against an opponent during a tennis match at the Olympics.

Ponturi pariuri și pronostic analizat Alexandro Tabilo vs Karen Khachanov

Superbet
Superbet

Alexandro Tabilo vs Karen Khachanov

Victorie Karen Khachanov

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Ponturi Alexandro Tabilo - Karen Khachanov

Alejandro Tabilo

  • Pentru Alejandro Tabilor este un moment tocmai bun, deoarece înainte de venirea lui la Roma a evoluat la turneul challenger de la Aix En Provence, acolo unde a și obținut trofeul.
  • A continuat să joace convingător și la Roma, acolo unde a intrat direct în turul al doilea. Hanfmann a fost un adversar modest pentru el și pe care are putut să-l învingă cu scorul de 6-3, 7-6(4).
  • Adevăratul test pe care Alejandro l-a oferit a fost cel din șaisprezecimi. A avut nevoie de o oră și opt minute pentru a trecu cu scorul de 6-2, 6-3 de numărul 1 mondial, Novak Djokovic. A fost un meci în care chilianul nu și-a pierdut serviciul.

Karen Khachanov

  • Rusul Karen Khachanov a reușit să se impună în ambele dueluri și a făcut-o la pas. El nu a pierdut set în confruntările cu Shevchenko și Cerundolo, cei doi jucători întâlniri la Roma 2024.
  • Primul joc a fost în compania kazahului Alexander Shevchenko (60 ATP). Abordarea rusului a fost foarte bună și într-o oră și 42 de minute s-a impus cu 6-4, 6-4.
  • Nici Francisco Cerundolo (22 ATP) nu a reușit să-i pună mari probleme lui Karen Khachanov. 6-2, 6-4 a indicat tabela meciului dintre favoriții 20 și 16. Durata a fost de o oră și 34 de minute.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri