ATP

Safiullin vs Tsitsipas – Ponturi Acapulco - 27-02-2024

Rusul Roman Safiullin și grecul Stefanos Tsitsipas vor fi rivali în șaisprezecimile turneului ATP Acapulco (Mexic) și au meci marți, dar nu mai devreme de ora 18:00. Cine va câștiga joacă cu Auger-Aliassime sau Cobolli.

Casper Ruud vs Stefanos Tsitsipas

Ponturi pariuri și pronostic analizat Roman Safiullin vs Stefanos Tsitsipas

Perioadă prin care rusul trece nu este deloc una bună și îmi ușurează puțin situația în a vă recomanda un pariu pentru acest duel. De altfel, este ocazia tocmai bună pentru ca Stefanos să se revanșeze și astfel să egaleze la 1 situația generală. Victorie Stefanos Tsitsipas -1.5 game-uri este recomandarea mea, cotă 1.47 la Superbet.

Superbet
Superbet

Roman Safiullin vs Stefanos Tsitsipas

Victorie Stefanos Tsitsipas -1.5 game-uri

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Ponturi Roman Safiullin - Stefanos Tsitsipas

Roman Safiullin

  • Spuneam că rusul Roman Safiullin este într-o situație pe care nu și-o dorește nimeni. A pierdut ultimele patru dueluri, printre care și meci în turul I la Australian Open.
  • Locul 39 în lume a pierdut și în duelurile cu jucători mai mult decât accesibili la o primă vedere, dar lucrurile n-au fost chiar așa simple.
  • Los Cabos este numele turneului unde a jucat săptămâna trecută, tot în Mexic, dar a pierdut fără drept de apel în disputa cu Daniel Evans. 2-6, 4-6 a fost scorul acelei confruntări.

Stefanos Tsitsipas

  • În ceea ce îl privește pe grecul Stefanos Tsitsipas, acesta are statut de favorit în meciul cu Safiullin, dar este condus cu 1-0 la general, semn că nu este deloc un meci tocmai ușor.
  • Până la urmă depinde doar de Stefanos dacă va juca măcar cum a făcut-o în primele dou dueluri de la Los Cabos. A participat și el acolo, chiar a ajuns până în semifinale.
  • Obstacolul grecului în drumul spre finala ATP Los Cabos a fost Casper Ruud. Norvegianul aflat pe locul 11 ATP l-a învins cu 6-4, 7-6(4) după aproape două ore de joc.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri