ATP

Ruud vs Tsitsipas - Ponturi ATP Monte Carlo - 14-04-2024

De la ora 16:00, ora României, Casper Ruud și Stefanos Tsitsipas vor fi adversari în cadrul ultimului act al turneului ATP Monte Carlo 2024.Meciul va fi televizat de către Digi Sport 3. CIne câștigă marele trofeu?


Ponturi pariuri și pronostic analizat Casper Ruud vs Stefanos Tsitsipas

Amândoi au reușit să joace remarcabil în semifinale și să învingă locul 1 și 2 mondial. După cum au pus problema în penultimul act, cât și pe parcursul întregului turneu, am ales să mizez pe un duel tare și echilibrat, iar peste 20.5 game-uri este recomandarea mea, cotă 1.47 la Superbet.

Superbet
Superbet

Casper Ruud vs Stefanos Tsitsipas

Peste 20.5 game-uri

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Ponturi Casper Ruud - Stefanos Tsitsipas

Casper Ruud

  • Jucătorul norvegian de tenis a reușit sâmbătă să obțină prima victorie din istoria confruntărilor directe cu liderul Novak Djokovic. Locul 10 în lume a trecut în decisiv de sârbul veteran.
  • Meciul cu Nole a început cu break pentru Ruud, acesta reușind să-și țină avantajul de un game până la finalul primului set pe care l-a câștigat cu 6-4. Setul al doilea a început cu stângul, a pierdut cu 1-6, dar actul al treilea a condus cu 3-0, apoi era la un pas să fie egalat, însă la final scorul a fost 6-4, 1-6, 6-4.
  • Anterior meciului cu Novak Djokovic, Casper Ruud a mai trecut și de Ugo Humbert, Herbert Hurkacz și Alejandro Tabilo.

Stefanos Tsitsipas

  • Grecul Stefanos Tsitsipas a început turneul ATP Monte Carlo din postura de ocupant al locului 12 ATP. Cu toate acestea, a lăsat o impresie foarte bună și anunță un sezon de zgură în care vrea să revină în top 10.
  • Pe parcursul turneului i-a eliminat și pe Alexander Zverev, Karen Khachanov și Jannik Sinner, sportivi care fac oarecum parte din elita tenisului masculin și de la care așteptările sunt mai mari în cadrul turneelor importante.
  • În semifinale îi dădeau puține șanse la calificarea în finală, însă a știut cum să abordeze meciul cu Jannik Sinner (2 ATP) pe care l-a învins cu 6-4, 3-6, 6-4. Meciul a durat două ore și 39 de minute.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri