ATP

Ruud vs Monfils – Ponturi Indian Wells – 13-03-2024

Miercuri, de la ora 20:00, ora României, Casper Ruud și Gael Monfils au meci în cadrul optimilor de finală Indian Wells 2024. Câștigătorul va juca cu Luca Nardi sau Tommy Paul.

Casper Ruud

Ponturi pariuri și pronostic analizat Casper Ruud vs Gael Monfils

În ciuda vârstei înaintate pentru un jucător de tenis, Monfils știe foarte bine să joace și a demonstrat asta la Indian Wells 2024, unde și-a trecut deja în cont trei victorii. A dispus și de jucători cu pretenții, însă Casper Ruud este un jucător în formă și care a reușit să joace suficient de bine pentru a paria pe victorie Casper Ruud, cotă 1.47 la Superbet.

Superbet
Superbet

Casper Ruud vs Gael Monfils

Victorie Casper Ruud

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Ponturi Casper Ruud - Gael Monfils

Casper Ruud

  • Aflat pe locul 9 în lume, norvegianul Casper Ruud are acum prima șansă în viziunea caselor de pariuri online, dar nu îl alteaptă deloc cel mai ușor meci al anului.
  • Sportivul nordic a reușit să aibă o replică solidă pentru fiecare din cei doi adversari pe care i-a eliminat, de fiecare dată în minimum de seturi.
  • Lukas Klein a fost învins cu 6-4, 7-6(4) de Ruud, iar în meciul din turul anterior a avut parte de un joc și mai ușor. În doar o oră și 16 minute de joc, norvegianul a trecut cu 6-2, 6-4 de francezul Arthur Fils.

Gael Monfils

  • Jucătorul Gael Monfils se prezintă foarte bine pentru un sportiv în vârstă de 37 de ani. A avut un ritm susținut preț de trei dueluri unde s-a prezentat neașteptat de bine.
  • Primul său meci în cadrul turneului din America de Nord a fost victoria în minimum de seturi cu australianul Purcell. 6-1, 6-2 a fost scorul acelei confruntări.
  • Au urmat două meciuri lungi pe care francezul le-a câștigat în decisiv. 6-0, 6-7, 6-2 a fost scorul meciului cu Herbert Hurkacz, urmând ca în turul anterior să treacă cu 6-7, 7-6, 6-3 de Cameron Norrie.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri