ATP

Paul vs Koepfer – Ponturi ATP Roma – 13-05-2024

Luni, de la o oră pe care organizatorii o vor anunța, Tommy Paul și Dominik Koepfer vor fi rivali în cadrul șaisprezecimilor turneului ATP Madrid 2024.


Ponturi pariuri și pronostic analizat Tommy Paul vs Dominik Koepfer

Americanul nu a convins prin prestația pe care a avut-o în ultimele sale dueluri disputate pe zgură, dar jucătorul german nu este nici el constant și atunci probabil serviciul va fi cel care-i aduce americanului rezultatul mult dorit. Victorie Tommy Paul este recomandarea mea, cotă 1.65 la Superbet.

Superbet
Superbet

Tommy Paul vs Dominik Koepfer

Victorie Tommy Paul

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Ponturi Tommy Paul - Dominik Koepfer

Tommy Paul

  • Aflat pe locul 16 în lume, Tommy Paul a reușit să înceapă ATP Roma 2024 în forță. A trecut în minimum de seturi de rusul Karatsev.
  • O oră și 35 de minute a fost suficient pentru ca Paul să se impună cu scorul de 6-4, 6-2. Așa cum era de așteptat, serviciul l-a ajutat mult pe acesta.
  • Totodată, Paul îl conduce cu 2-1 la general pe Koepfer, cel mai recent succes datează din luna februarie a acestui sezon. Cei doi s-au duelat la Dallas, pe suprafață dură.

Dominik Koepfer

  • Germanul nu a știut ce înseamnă victorie pe zgură în 2024 până la turneul din capitala Italiei. Dominik Koepfer a fost eliminat după primul duel la Estoril, Monaco, Munchen și Madrid.
  • La Roma parcă adversarii întâlniți nu au fost la fel de conectați la miza meciului, iar rezultatele și-au spus cuvântul. Koepfer a trecut de italianul Vavassori și Tiafoe.
  • În ambele dueluri disputate deja de el la Roma a reușit să se impună destul de usor. 6-4, 6-3 a fost scorul victoriei cu locul 168 mondial. Împotriva lui Frances Tiafoe (25 ATP) a jucat mai bine și drept urmare, victoria a venit după o oră și 35 de minute. 6-4, 6-2 a fost scorul acelei partide.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri