ATP

Paul vs Humbert - Ponturi Indian Wells - 11-03-2024

Luni seara, de la 21:30, americanul Tommy Paul și francezul Ugo Humbert vor fi rivali în cadrul șaisprezecimilor de finală ale turneului Indian Wells 2024. Învingătorul va juca cel mai probabil cu Novak Djokovic.

Ugo Humbert

Ponturi pariuri și pronostic analizat Tommy Paul vs Ugo Humbert

Serviciul bun al celor doi jucători anunță un meci pe cinste, mai ales că francezul vine după o serie bună și un tuneu câștigate în mare stil. Nu sunt nici la primul duel direct, Paul conduce cu 2-0 la general, însă nu pot spune că acum mai este atât de favorit, dată fiind forma bună pe care o traversează Ugo. Merg pe un meci strâns, iar pariul meu va fi peste 21.5 game-uri, cotă 1.65 la Superbet.

Superbet
Superbet

Tommy Paul vs Ugo Humbert

Peste 21.5 game-uri

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Ponturi Tommy Paul - Ugo Humbert

Tommy Paul

  • Americanul Tommy Paul a jucat bine în turul al doilea. A fost primul său duel de la Indian Wells 2024 și totul datoritp locului 17 pe care se află în clasamentul general și care-l face cap de serie.
  • Compatriotul Michelsen (80 ATP) i-a fost rival în acel duel pe care Paul l-a câștigat cu scorul de 6-2, 6-2. A fost un meci în care Tommy a avut 0 ași, dar 83% procentajul punctelor câștigate pe primul serviciu.
  • Americanul nu a fost învins niciodată de Humbert, deși o putea face în cele două jocuri directe. În 2018 a trecut cu 6-2 în decisiv, iar în 2023, la Cincinnati, Tommy s-a impus cu 6-1, 7-6(4).

Ugo Humbert

  • Francezul Ugo Humbert a venit în America de Nord cu moralul ridicat. Tocmai ce a câștigat ATP Dubai 2024 în urma unei finale cu Alexander Bublik, dar oboseala nu s-a resimțit.
  • La o săptămână de la obținerea trofeului, Ugo Humbert a făcut un prim pas cu dreptul și la Indian Wells 2024, turneu unde a avut nevoie de minimum de seturi pentru a trece de americanul Patrick Kypson.
  • Interesant este că francezul aflat pe locul 14 ATP nu a pierdut pe propriul serviciu în meciul din turul 2 de la Indian Wells. 6-4, 6-4 a fost scorul, iar diferența s-a făcut în urma celor două game-uri câștigate de francez pe serviciul adversarului.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri