ATP

Muller vs Rublev – Ponturi ATP Roma – 13-05-2024

Luni, nu mai devreme de ora 13:00, ora României, Alexandre Muller și Andrey Rublev au meci direct în cadrul șaisprezecimilor ATP Roma 2024.

Jiri Vesely vs Andrey Rublev

Ponturi pariuri și pronostic analizat Alexandre Muller vs Andrey Rublev

Sunt doi jucători cu rezultate bune, au reușit să câștige în precedentele patru dueluri, doar căRublev a făcut-o la un alt nivel și cel mai probabil o va face din nou, doar că la pas. Sub 23.5 game-uri este recomandarea mea, cotă 1.57 la Superbet.

Superbet
Superbet

Alexandre Muller vs Andrey Rublev

Sub 23.5 game-uri

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Ponturi Alexandre Muller – Andrey Rublev

Alexandre Muller

  • Faptul că francezul este pe locul 109 în lume l-a obligat să joace calificări pentru a putea intra pe tabloul principal al turneului din capitala Italiei.
  • Așa cum se poate observa, faptul că a ajuns în șaisprezecimi se datorează celor patru meciuri pe care le-a câștigat fără să aibă foarte mari emoții. El a trecut la Pas de Nava și Albot în calificări.
  • Ce e drept, în primul tur a trecut de Fucsovics, într-un meci de trei seturi. În schimb, în turul anterior l-a eliminat pe locul 34 ATP, francezul Fils. 7-5, 6-3 a fost scorul acelei confruntări.

Andrey Rublev

  • Aflat pe locul 6 în lume, Andrey Rublev se simte tot mai bine pe zgură și cel mai bun exemplu vine din performanța obținută la Madrid. Rusul a cucerit trofeul după o finală cu Felix Auger-Aliassime.
  • În finala cu jucătorul canadian de la Madrid a avut nevoie de set decisiv pentru a se încorona regele turneului. La fel s-a întâmplat și cu Giron, în primul tur de la Roma 2024.
  • Andrey Rublev a fost nevoit să revină de la 0-1 la seturi și deși părea obosit după meciurile de la Madrid și petrecerea de după câștigarea turneului, a găsit resurse să revină. Astfel, după două ore și 25 de minute s-a impus cu scorul de 5-7, 6-4, 7-5.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri