ATP

Mmoh vs Rune – Ponturi Acapulco - 27-02-2024

Marți, în șaisprezecimile turneului ATP Acapulco, nu înaintea orei 18:00, americanul Michael Mmoh și danezul Holger Rune vor fi rivali. Învingătorul va evolua în compania lui Jordan Thompson sau Kovacevic.


Ponturi pariuri și pronostic analizat Michael Mmoh vs Holger Rune

Cei doi s-au mai duelat la începutul lunii februarie și atunci a fost victorie pentru Rune, însă s-au jucat 23 de game-uri. Același lucru mă aștept să se întâmple și acum, respectiv Mmoh să țină cu dinții de șansa lui, cu atât mai mult că a luat pulsul turneului prin prisma calificărilor. Peste 19.5 game-uri, cotă 1.57 la Superbet este recomandarea mea.

Superbet
Superbet

Michael Mmoh vs Holger Rune

Peste 19.5 game-uri

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Ponturi Michael Mmoh - Holger Rune

Michael Mmoh

  • Pot spune că ameiricanul s-a acomodat cu atmosfera de la Acapulco după cele două jocuri pe care a fost nevoit să se dispute în calificări din cauza locului 122 pe care se află în clasament.
  • În primul duel a jucat doar cinci game-uri pentru că Kokkinakis s-a retras când era condus cu scorul de 4-1. Americanul nu a avut un joc deloc liniștit în finala calificărilor.
  • Japonezul Nishioka era favorit pe hârtie, însă în teren lucrurile au stat diferit și Mmoh a reușit să se impună cu scorul de 6-2, 1-6, 6-0.

Holger Rune

  • Danezul Holger Rune are statut de favorit numărul 2, iar acum are prima șansă în a obține victoria în jocul cu americanul care a venit din calificări.
  • Nu a mai jucat de 10 zile, însă sigur s-a acomodat cu fusul orar din Mexic, având în vedere că în februarie a evoluat doar în turnee europene.
  • Holger Rune (7 ATP) a lăsat o impresie mai puțin bună în urma prestației sale de la ATP Rotterdam. A fost învins în decisiv de către Alexander Shevchenko (47 ATP) și astfel s-a oprit în optimi.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri