ATP

Medvedev vs Shevchenko – Ponturi Dubai - 27-02-2024

Marți, de la ora 17:00, la ATP Dubai, Daniil Medvedev și Alexander Shevchenko vor fi rivali în cadrul șaisprezecimilor. Favoritul 1 va juca cu Sonego sau Nagal în turul următor, dacă va obține calificarea.


Ponturi pariuri și pronostic analizat Daniil Medvedev vs Alexander Shevchenko

Nivelul la care rusul evoluează este cu mult peste ceea ce poate și a arătat kazahul în ultimele dueluri. S-au mai duelat pe zgură, în 2023, atunci Daniil a câștigat în decisiv. Pe hard el este șeful în acest meci pe care mă aștept să-l încheie sub 21.5 game-uri, iar cota este 1.60 la Superbet.

Superbet
Superbet

Daniil Medvedev vs Alexander Shevchenko

sub 21.5 game-uri

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Ponturi Daniil Medvedev - Alexander Shevchenko

Daniil Medvedev

  • Va fi primul duel pe care rusul aflat pe locul 4 mondial îl joacă după finala de la Australian Open unde a pierdut în decisiv, în fața lui Jannik Sinner.
  • Fără îndoială este un jucător de calitate care acum va avea statut de favorit principal și va încerca să-ți apere trofeul pe care l-a cucerit în 2023. De altfel, precedentele trei ediții ale ATP Dubai au fost câștigate de jucători ruși.
  • Nivelul de acum este cu totul altul decât la Australian Open, iar faptul că învingătorul se decide în cel mult trei seturi mă aștept să-l motiveze să nu lungească prea mult duelul.

Alexander Shevchenko

  • Jucătorul kazah este locul 47 în lume, iar forma de moment nu îl avantajează deloc. Shevchenko a pierdut în sferturile de finală ale ATP Rotterdam, după un joc care a durat trei seturi în fața lui Dimitrov.
  • Din nefericire pentru el, Alexander nu a reușit să se mobilizeze și să arate că poate trece peste acel eșec. Astfel, a mai suferit încă unul, dar în urma unui duel cu veteranul Richard Gasquet.
  • Meciul cu Gasquet s-a jucat în șaisprezecimile turneului ATP Doha, acolo unde francezul a reușit să se impună cu 6-4, 6-4, într-o oră și 31 de minute.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri