ATP

Medvedev vs Korda - Ponturi Indian Wells - 12-03-2024

Marți dimineață, în jurul orei 04:30, ora României, Daniil Medvedev și Sebastian Kordan vor fi adversari în cadrul rundei șaisprezecimilor Indian Wells.


Ponturi pariuri și pronostic analizat Daniil Medvedev vs Sebastian Korda

În cele trei dueluri pe care le-au disputat până în prezent, Korda conduce surprinzător cu scorul de 2-1. A reușit să se impună în minimum de seturi de fiecare dată. Cel mai probabil meciul nu o să fie atâț de ușor, motiv pentru care vă recomand peste 19.5 game-uri, cotă 1.42 la Superbet.

Superbet
Superbet

Daniil Medvedev vs Sebastian Korda

Peste 19.5 game-uri

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Ponturi Daniil Medvedev - Sebastian Korda

Daniil Medvedev

  • Rusul Daniil Medvedev a reușit să joace un tenis bun în primul meci pe care l-a disputat la Indian Wells 2024. Locul 4 în lume a trecut de ibericul Carballes Baena.
  • Meciul din 1/32 Indian Wells a fost extrem de bine abordat de rus, acesta reușind să se impună cu 6-2, 6-3. Meciul a durat o oră și 24 de minute, iar în tot acest timp o singură dată și-a pierdut serviciul.
  • Daniil are de luat și o revanșă în fața americanului Korda. În 2023 s-au întâlnit la Australian Open și Shanghai, iar americanul a câștigat de fiecare dată în minimum de seturi.

Sebastian Korda

  • Jucătorul american aflat pe locul 29 în lume și-a făcut bine treaba în turul inaugural, deși nu a avut deloc un rival facil, dar pe are l-a învins în minimum de seturi.
  • Victoria sportivului american în meciul cu numărul 42 în lume a venit firesc, cel puțin conform cotelor listate de casele de pariuri. 6-4, 6-2, Korda având un game în care și-a pierdut serviciul.
  • De altfel, Korda a reușit să câștige trei din precedentele patru jocuri și a făcut-o în minimum de seturi. Singurul duel pe care l-a pierdut în acest interval de meciuri a fost duelul cu Rublev (5 ATP) în care s-a retras la scorul de 4-6, 3-4.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri