ATP

Medjedovic vs Medvedev – Ponturi ATP Roma – 13-05-2024

Nu înaintea orei 20:00, ora României, Hamad Medjedovic și Daniil Medvedovic se vor duela în cadrul șaisprezecimilor din cadrul turneului ATP de la Roma.


Ponturi pariuri și pronostic analizat Hamad Medjedovic vs Daniil Medvedev

Zgura nu-i deloc preferata lui Daniil Medvedev, dar cu toate acestea jucătorul rus a reușit să avanseze în fazele superioare și la Madrid. De această dată s-ar putea să aibă mai mult de lucru pentru că întâlnește un adversar mai slab clasat, dar cu rezultate bune la Roma. Peste 20.5 game-uri este recomandarea mea, cotă 1.65 la Superbet.

Superbet
Superbet

Hamad Medjedovic vs Daniil Medvedev

Peste 20.5 game-uri

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Ponturi Hamad Medjedovic - Daniil Medvedev

Hamad Medjedovic

  • Numele Hamad Medjedovic nu spune nimic tenisului de înaltă performanță. Este un sportiv sârb care se află pe locul 121 și care promite, dat fiind faptul că urmează să împlinească 21 de ani.
  • A început turneul de la Roma ca parte din calificări, iar acolo a reușit două victorii fără să piardă set. A trecut de Ugo Carabelli și americanul Wolf. La fel s-a întâmplat și în cele două jocuri de pe tabloul principal.
  • Hamad Medjedovic i-a învins pe Popyrin (6-3, 6-2), iar în turul anterior a reușit să treacă ceva mai greu de Davidovich Fokina pe care l-a învins cu scorul de 7-6(4), 6-4.

Daniil Medvedev

  • Jucătorul rus care se află pe locul 4 ATP pleacă din nou cu prima șansă pe foaie, dar lucrurile ar putea să fie mai complicate decât o arată cotele listate de către casele de pariuri.
  • Daniil Medvedev a avut un prim adversar la Roma pe care l-a învins. Britanicul Draper a cedat cu 5-7, 4-6 în fața unui rus care a rupt ritmul uneori și prin asta a făcut diferența.
  • De asemenea, Medvedev a pierdut un joc din ultimele cinci disputate pe zgură. S-a întâmplat în sferturile de finală ale turneului de la Madrid, unde s-a retras la scorul de 4-6 al meciului cu Jiri Lehecka.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri