ATP

Jarry vs Muller - Ponturi ATP Roma - 14-05-2024

Marți, 14 mai 2024, de la ora României 13:00, chilianul Nicolas Jarry și francezul Alexandre Muller vor juca în cadrul optimilor de finală ale ATP Roma 2024. Cine se va impune urmează să joace în compania lui Tsitsipas sau De Minaur.


Ponturi pariuri și pronostic analizat Nicolas Jarry vs Alexandre Muller

Jocul bun practicat de franc și rezultatele remarcabile din cadrul acestui turneu, nu fac decât să anunțe un meci pe cinste între el și chilian. Ar fi al doilea din cariera lor, dar dacă în primul joc Jarry s-a impus în minimum de seturi, de această dată mă aștept să vedem peste 21.5 game-uri, iar cota este 1.55 la Superbet.

Superbet
Superbet

Nicolas Jarry vs Alexandre Muller

Peste 21.5 game-uri

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Ponturi Nicolas Jarry - Alexandre Muller

Nicolas Jarry

  • După o serie de patru înfrângeri consecutive, chilianul Nicolar Jarry (24 ATP) a reușit să își revină și pentru a ajunge în punctul acesta a trecut de italienii Matteo Arnaldi și Stefano Napolitano.
  • Matteo Arnaldi a fost un adversar modest pentru Jarry, asta în ciuda cotelor listate de către casele de pariuri. Acestea îl vedea pe locul 37 ATP posibil câștigător, însă Nicolas a reușit să facă un meci bun, iar la final s-a impus cu 6-2, 7-6(6).
  • Meciul cu Stefano Napolitano din șaisprezecimile de finală a fost unul neașteptat de disputat. Deși cotat cu prima șansă, Jarry a avut nevoie de decisiv, 6-2, 4-6, 6-4 fiind scorul unui duel care s-a întins pe două ore și 22 de minute.

Alexandre Muller

  • Este o adevărată performanță pentru Muller să ajungă în acest punct al competiției. Francezul aflat pe locul 109 ATP a jucat calificări, iar pe tabloul principal i-a eliminat pe Fucsovics, Fils și Andrey Rublev.
  • Dacă pe Fucsovics și Fils era oarecum de așteptat să facă un meci mai strâns, acesta a impresionat în șaisprezecimile de finală, unde l-a eliminat pe câștigătorul turneului de la Madrid.
  • Oboseala rusului și motivația francezului au făcut diferența în duelul cu locul 6 ATP. Alexandre a reușit să revină de la 0-1 la seturi și după o oră și 49 de minute s-a impus cu 3-6, 6-3, 6-2.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri