ATP

Hurkacz vs Etcheverry – Ponturi ATP Roma – 13-05-2024

Luni, 13 mai 2024, nu înaintea orei 13:00, polonezul Herbert Hurkacz și argentinianul Tomas Martin Etchverry se vor duela în șaisprezecimile turneului masculin de la Roma.


Ponturi pariuri și pronostic analizat Herbert Hurkacz vs Tomas Martin Etcheverry

În ciuda faptului că amândoi au evoluat bine în turul anterior și s-au impus fără să piardă set, Hurkacz a arătat mult mai bine, suficient cât să-l învingă și pe Nadal. Victorie Herbert Hurkacz este recomandarea mea, cotă 1.50 la Superbet.

Superbet
Superbet

Herbert Hurkacz vs Tomas Martin Etcheverry

Victorie Herbert Hurkacz

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Ponturi Herbert Hurkacz - Tomas Martin Etcheverry

Herbert Hurkacz

  • Polonezul a jucat până acum la cele mai importante turnee programate pe zgură, dar nu a avut rezultate notabile. Cu toate acestea, în 2024 a cucerit un turneu pe zgură, este vorba despre Estoril.
  • La Madrid s-a oprit în optimile de finală și totul după o dispută în care Taylor Fritz l-a învins în minimum de seturi. 7-6(2), 6-4 a fost scorul în acel duel.
  • Polonezul și-a învățat lecția primită la Madrid și în disputa inaugurală de la Roma l-a învins pe Rafael Nadal. O oră și 33 de minute au fost suficiente pentru a se impune cu 6-1, 6-3.

Tomas Martin Etcheverry

  • Jocul prestat de argentinianul Etcheverry i-a adus o victorie în minimum de seturi. El l-a întâlnit pe brazilianul Seyboth Wild în turul anterior și s-a impus cu 6-3, 7-5.
  • Jocul său pe zgură nu este unul constant. A cedat trei din ultimele cinci confruntări, dar în toate aceste meciuri s-au jucat doar două seturi, niciodată n-a fost nevoie de decisiv.
  • În ceea ce privește confruntările directe cu Hurkacz, Tomas Martin Etchverry va fi în premieră adversarul polonezului.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri