ATP

Djokovic vs Ruud - Ponturi ATP Monte Carlo - 13-04-2024

Sâmbătă, cu începere de la ora 16:30, Novak Djokovic și Casper Ruud se vor întrece în semifinala 2 de la ATP Monte Carlo. Meciul va fi televizat de către Digi Sport 4 și Prima Sport 3.

Novak Djokovic vs Matteo Berrettini

Ponturi pariuri și pronostic analizat Novak Djokovic vs Casper Ruud

În cele cinci dueluri directe disputate între cei doi jucători a existat un singur câștigător și vorbim despre Novak Djokovic. Sârbul l-a executat mereu în minimum de seturi pe oponentul său norvegian, iar după cum a pus problema la ATP Monte Carlo, vă recomand victorie Novak Djokovic -2.5 game-uri, cotă 1.55 la Superbet.

Superbet
Superbet

Novak Djokovic vs Casper Ruud

Victorie Novak Djokovic -2.5 game-uri

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Ponturi Novak Djokovic - Casper Ruud

Novak Djokovic

  • Câștigător al trofeului de la Monte Carlos în urmă cu nouă ani, Novak Djokovic este foarte aproape de un nou rezultat interesant în urma căruia să își mai treacă în palmares un alt succes.
  • Sârbul este liderul mondial și vine după trei meciuri interesante la finalul cărora nu a pierdut set. El a reușit să-i învingă pe rând pe Safiullin, Musetti și Alex de Minaur.
  • Cel mai are adversar a fost Alex De Minaur (11 ATP), jucător pe care l-a întâlnit în sferturile de finală și pe care l-a învins în două seturi și cinci minute. 7-5, 6-4 a fost scorul unui meci în care și-a pierdut serviciul în două rânduri.

Casper Ruud

  • Norvegianul se află pe locul 10 mondial și țintește un loc în finala ATP Monte Carlo, dar pentru asta ar însemna să obțină primul succes în fața liderului mondial și a omului căruia nu a reușit să-i fure set în cele cinci confruntări.
  • Dacă primele două meciuri au fost abordate cu grație de Casper Ruud, jucătorul nu a mai jucat fără greșeală și în sferturile de finală. Duelul cu Ugo Humbert a fost unul extrem de disputat, motiv pentru care a ajuns în decisiv.
  • Norvegianul favorit numărul 8 la câștigarea competiției a reușit să câștige primul set, apoi a cedat în actul secund, dar când a avut nevoie mai mare de succes, a reușit să se mobilezeze. 6-3, 4-6, 6-1 a fost scorul acelei confruntări cu locul 15 ATP.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri