ATP

Djokovic vs Nardi - Ponturi Indian Wells - 12-03-2024

Marți dimineață, de la ora 03:00, ora României, Novak Djokovic și Luca Nardi vor juca în șaisprezecimile turneului de la Indian Wells. Învingătorul va juca cu Tommy Paul sau Ugo Humbert.

Djokovic

Ponturi pariuri și pronostic analizat Novak Djokovic vs Luca Nardi

Pentru prima oară rivali, Nole și Nardi vor intra acum în joc de pe poziții diferite. Sârbul este favorit cert și aștept din partea lui să fie la cel mai înalt nivel în fața locului 123, mai ales că vine după un meci mai puțin reușit, având timp să-și pună la punct jocul. Sub 19.5 game-uri este recomandarea mea, cotă 1.50 la Superbet.

Superbet
Superbet

Novak Djokovic vs Luca Nardi

Sub 19.5 game-uri

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Ponturi Novak Djokovic - Luca Nardi

Novak Djokovic

  • Jucătorul Novak Djokovic este locul 1 în lume și principalul favorit la câștigarea turneului de la Indian Wells. Evident, principalul favorit are prima șansă din nou să obțină calificarea în optimi.
  • Intrat în competiție direct din turul al doilea, Nole a jucat cu Aleksandar Vukic în turul inaugural, însă meciul a fost mai complicat decât era de așteptat.
  • După două ore și 12 minute de joc efectiv, Novak Djokovic a reușit ca într-un final să treacă de locul 69 în lume cu scorul de 6-2, 5-7, 6-3. De altfel, în setul secund a fost singura dată când sârbul și-a pierdut serviciul.

Luca Nardi

  • Tânărul italian Luca Nardi este în turul al doilea după ce a intrat pe tabloul principal din postura de lucky loser. El a pierdut în decisiv în calificări, într-un meci cu David Goffin.
  • Tot de trei seturi a avut nevoie pentru a trece de Zhizhen Zhang (50 ATP), într-un meci în care a plecat din postura de outsider conform cotelor listate de casele de pariuri.
  • După două ore de la primul serviciu, italianul în vârstă de 20 de ani a reușit să se impună cu scorul de 6-3, 3-6, 6-2. În doar două rânduri și-a pierdut serviciul.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri