ATP

Cerundolo vs Coria – Ponturi ATP Bucuresti – 17-04-2024

De la ora 14:30, argentinienii Francisco Cerundolo și Federico Coria au meci în optimile turneului ATP București. Cine reușește să câștige acest meci?

Francisco Cerundolo

Ponturi pariuri și pronostic analizat Francisco Cerundolo vs Federico Coria

Sunt doi jucători obișnuiți cu zgura și probabil lucrul acesta urmează să-l vedem și noi, iar pe tabelă să avem două seturi strânse sau chiar și un set decisiv. Peste 19.5 game-uri este recomandarea mea, cotă 1.42 la Superbet.

Superbet
Superbet

Francisco Cerundolo vs Federico Coria

Peste 19.5 game-uri

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Ponturi Francisco Cerundolo - Federico Coria

Francisco Cerundolo

  • Aflat pe locul 21 ATP, Francisco Cerundolo este un jucător argentinian în vârstă de 25 de ani care la ATP București are prima șansă la câștigarea competiției.
  • Jucătorul argentinian a mai luat parte la alte două turnee care s-au jucat pe zgură înainte de a juca la București și nu a impresionat. A fost învins în primul duel la Houston și în meciul al doilea la Monte Carlo.
  • Locul 21 în lume a fost învins în trei din precedentele patru confruntări care s-au disputat pe toate suprafețele. Patru din precedentele cinci confruntări au avut parte de set decisiv.

Federico Coria

  • Argentinianul Federico Coria s-a simțit foarte bine pe zgură, chiar dacă poate nu este la fel de bine clasat precum adversarul său din turul II de la ATP București.
  • Federico a jucat deja la București și s-a descurcat foarte bine în fața francezului Bonzi pe care l-a învins cu scorul de 6-4, 6-2 într-un duel care a durat o oră și 27 de minute.
  • De altfel, este genul de jucător care în ultimele luni a participat pe zgură la nenumărate competiții, unde nu s-a descurcat deloc rău, ceea ce i-a adus victorii în trei din ultimele patru jocuri.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri