ATP

Casper Ruud vs Christopher Eubanks – Ponturi Acapulco - 27-02-2024

Marți, dar nu înaintea orei 18:00, Casper Ruud și Christopher Eubanks se vor duela în șaisprezecimile turneului ATP de la Acapulco (Mexic). Cine va câștiga acest joc va juca cu Lajovic sau Pachecho Mendez.


Ponturi pariuri și pronostic analizat Casper Ruud vs Christopher Eubanks

Casper conduce cu 2-1 la general și fiecare duel direct dintre cei doi s-a încheiat în minimum de seturi. Cu toate acestea, nivelul jocului propus de Ruud și faptul că tocmai ce a jucat finala unei competiții disputate tot în Mexic, mă aștept să-i aducă o victorie ușoară. Scor corect 2-0 este recomandarea mea, cotă 1.63 la Superbet.

Superbet
Superbet

Casper Ruud vs Christopher Eubanks

Scor corect 2-0

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Ponturi Casper Ruud – Christopher Eubanks

Casper Ruud

  • Evoluția lui Casper Ruud în turneul anterior a fost bună. Norvegianul și-a atins obiectivul, acela de a juca finala, însă a fost învins de australianul Jordan Thompson.
  • Calificat în ultimul act al turneului de la Los Cabos fără să piardă set, Ruud nu s-a simțit tocmai confortabil atunci și a greșit când avea mai mare nevoie de succes. 3-6, 6-7(4) a fost scorul.
  • De această dată, Casper este cap de serie numărul 6 și este favorit atât în primul duel, cât și dacă se va califica în turul al doilea, acolo unde s-ar putea întâlni cu americanul Fritz.

Christopher Eubanks

  • Americanul aflat pe locul 34 în clasamentul mondial ATP vine după o prestație modestă la ATP Dallas. El a părăsit competiția de la începutul lunii după un al doilea duel pe care l-a avut.
  • Duckworth a fost adversarul său din optimile acelei competiții și jucătorul care a profitat mai mult atunci când a avut nevoie. 7-6 (3), 6-4 a fost scorul acelui duel.
  • Dallas este singurul turneu la care a participat după eliminarea de la Australian Open, ceea ce înseamnă că nu a mai jucat de aproape trei săptămâni.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri