ATP

Auger-Aliassime vs De Minaur – Ponturi ATP Roma – 13-05-2024

De la o oră pe care organizatorii o vor anunța ulterior, Felix Auger-Aliassime și Alex De Minaur vor juca în cadrul șaisprezecimilor turneului ATP Roma 2024.

Alex de Minaur looking up thankful

Ponturi pariuri și pronostic analizat Felix Auger-Aliassime vs Alex De Minaur

Pentru că se joacă pe zgură, unde cei doi nu au oferit cel mai bun randament de-a lungul timpului, probabil meciul va avea momente în care ambii vor face nenumărate greșeli individuale. Peste 21.5 game-uri este pariul meu pentru acest duel, cotă 1.67 la Superbet.

Superbet
Superbet

Felix Auger-Aliassime vs Alex De Minaur

Peste 21.5 game-uri

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Ponturi Felix Auger-Aliassime - Alex De Minaur

Felix Auger-Aliassime

  • Proaspăt finalist al turneului de la Madrid, canadianul Felix Auger-Aliassime se găsește pe locul 20 ATP. A fost învins în trei seturi de Andrey Rublev.
  • În singurul duel disputat de Auger-Aliassime, acesta a trecut cu 6-1, 7-6(6) de olandezul Van de Zandschulp. Partida a durat două ore și lase minute.
  • Este și un motiv să spere la un alt succes, având în vedere că pare să știe cum se pune problema în duelurile cu De Minaur. L-a învins în precedentele două dispute directe și conduce cu 4-1 la general.

Alex De Minaur

  • Australianul Alex de Minaur pare să fie favorit pe hârtie, însă lucrurile din teren au demonstrat că zgura nu este suprafața lui preferată, ceea ce s-a văzut prin rezultatele obținute.
  • Australianul aflat pe locul 11 în ierarhia mondială a pierdut trei din precedentele cinci confruntări disputate pe această suprafață. A doua victorie a venit în turul anterior al turneului de la Roma.
  • Ibericul Carballes-Baena nu a avut replică pentru jucătorul australian. Astfel, Alex De Minaur s-a impus cu scorul de 6-3, 6-2 după o oră și jumătate de joc intens.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri