Pariuri sportive

Fritz vs Tsitsipas – Ponturi Australian Open – 21.01.2024

Duminică dimineață, de la ora 04:30, ora României, Eurosport transmite meciul dintre Taylor Fritz și Stefanos Tsitsipas din cadrul optimilor de finală ale Australian Open.

Casper Ruud vs Stefanos Tsitsipas

Ponturi pariuri și pronostic analizat Taylor Fritz vs Stefanos Tsitsipas

Jocul celor doi jucători arată cât sunt de siguri pe serviciul lor, iar lucrul acesta ar putea face ca meciul de duminică dimineață să fie unul disputat și astfel să avem parte de tie-break sau chiar prelungiri. Peste 38.5 game-uri este recomandarea mea, cotă 1.57 la Superbet.

Superbet
Superbet

Taylor Fritz vs Stefanos Tsitsipas

Peste 38.5 game-uri

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Ponturi Fritz - Tsitsipas

Taylor Fritz

  • Americanul Taylor Fritz are parte de una dintre cele mai bune campanii pe care a avut-o în cadrul participărilor sale la Australian Open și în același timp a egalat cea mai bună participare, respectiv optimile de finală.
  • Jocul său de-a lungul turneului a devenit bun, deși a avut adversari modești. Drept urmare, Fritz i-a depășit pe Diaz Acosta, Gaston și Marozsan.
  • Locul 12 în clasamentul ATP a trecut de maghiarul Marozsan (67 ATP) în patru seturi. A început de la 0-1 la seturi, dar s-a trezit rapid și a câștigat cu 6-4, 6-2, 6-2.

Stefanos Tsitsipas

  • Grecul Stefanos Tsitsipas a reușit de-a lungul carierei să joace și finala în cadrul turneelor de Grand Slam. Practic, el este finalistul din 2023.
  • Nivelul locului 7 în lume a fost unul din ce în ce mai bun, iar rezultatele confirmă lucrul acesta. A pierdut câte un set în primele două tururi, dar în șaisprezecimi s-a impus ușor.
  • Francezul van Assche a fost prins pe picior greșit pe toată durata meciului, iar în decursul a două ore și patru minute, Stefanos a jucat la cel mai înalt nivel și rezultatul a fost în consecință: 6-3, 6-0, 6-4.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum

Sportingbet Sport

Până la 500 RON bonus

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri