Pariuri sportive

Swiatek vs Noskova – Ponturi Australian Open 20-01-2024

De la ora 10:00, ora României, Iga Swiatek și Linda Noskova vor fi rivale în cadrul șaisprezecimilor de finală ale turneului Australian Open. Eurosport 2 va transmite meciul.


Ponturi pariuri și pronostic analizat Iga Swiatek vs Linda Noskova

Iga Swiatek sunt convins că și-a învățat lecția în urma duelului din turul anterior, iar abordarea ei va fi cu totul diferite. Drept urmare, mă aștept ca abia acum să arate că este liderul mondial și favorită 1 la câștigarea competiției. Astfel, vă recomand sub 19.5 game-uri, cotă 1.50 la Superbet.

Superbet
Superbet

Iga Swiatek vs Linda Noskova

Sub 19.5 game-uri

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Ponturi Iga Swiatek - Linda Noskova

Iga Swiatek

  • Poloneza Iga Swiatek a cucerit doar victorii în sezonul acesta. Aventura ei a început la United Cup unde a învins toți jucătorii. A mers în această linie și la Australian Open.
  • Primele două partide din primul Grand Slam al anului le-a adus în fața ei pe două sportive din Statele Unite ale Americii. Prima a fost Sofia Kenin (41 WTA) și a învins-o cu 7-6(2), 6-2.
  • În cel de-al doilea tur s-a văzut că este lider mondial. A fost condusă cu 4-1 în setul decisiv al meciului cu Danielle Collins, însă până la final a reușit să câștige cu 6-4, 3-6, 6-4.

Linda Noskova

  • Jucătoarea Linda Noskova este pe locul 50 în lume, iar nivelul jocului său a fost foarte bun pentru un asemenea turneu. Cu toate acestea va avea un nou meci greu.
  • Primul meci al sportivei din Republica Cehă din cadrul Australian Open 2024 a fost câștigat în fașa unei alte sportive din aceeași țară. Marie Bouzkova a fost învinsă cu 6-1, 7-5.
  • În cel de-al doilea tur a avut meci cu americanca Kessler pe care a reușit să o învingă ceva mai greu. După o oră și 53 de minute a câștigat cu 6-3, 1-6, 6-4.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Winboss

Până la 3000 LEI + 1000 de Rotiri Gratuite

Joacă acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri