Pariuri sportive

Swiatek vs Collins – Ponturi Australian Open – 18-01-2024

Iga Swiatek și Danielle Collins au meci în cadrul unui meci din turul al doilea al Australian Open 2023. Ora de disputare a meciului este 03:00, ora României.


Ponturi pariuri și pronostic analizat Iga Swiatek vs Danielle Collins

Americanca a reușit de-a lungul carierei sale să joace o finală de Australian Open și hard este o suprafața care îi place și atunci ar putea încerca să o pună în dificultate pe Iga Swiatek în speranța că aceasta nu va fi conectată 100% la miza partidei. Cu toate acestea, cel mai probabil din nou primul set va fi ceva mai dificil. Peste 16-5 game-uri este recomandarea mea, cotă 1.53 la Superbet.

Superbet
Superbet

Iga Swiatek vs Danielle Collins

Peste 16.5 game-uri

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Ponturi Iga Swiatek – Danielle Collins

Iga Swiatek

  • Jucătoarea poloneză a încheiat anul 2023 pe prima poziție a clasamentului și a menținut același ritm. Acum vine cu gândul să cucerească în premieră și Australian Open.
  • Ediția din 2023 nu a fost întocmai cea mai bună din carieră, însă până la urmă și-a revenit pe parcursul sezonului. Aflată pe 1 mondial, în turul I a avut parte de un meci interesant.
  • Poloneza pleca cu prima șansă în dispută cu Sofia Kenin, dar a intrat ceva mai greu în joc. 7-6 a fost la finalul unui prim set care a durat o oră și nouă minute. În actul al doilea s-a văzut adevăratul potențial și drept urmare a dispus cu 7-6(2), 6-2 de adversarul său.

Danielle Collins

  • Americanca are amintiri plăcute de la Australian Open. A reușit în anul 2022 să titlul de vicecampioană, fiind cea mai bună performanță din cariera ei.
  • În primul tur a plecat cu prima șansă în meciul pe care l-a avut cu Angelique Kerber și de care a reușit să treacă cu foarte mare greutate.
  • După aproape două ore de joc, americanca aflată pe locul 62 WTA a trecut cu 6-2, 3-6, 6-1. În tot acest timp a avut șase duble greșeli, de trei ori mai multe decât adversarul său.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Winboss

Până la 3000 LEI + 1000 de Rotiri Gratuite

Joacă acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri