Pariuri sportive

Stuttgart vs Union Berlin ponturi Cupa Germaniei 31.10.2023

Marți, în data de 31 octombrie, cu începere la ora 19:00, se va juca partida dintre Stuttgart și Union Berlin, ce contează pentru 16-imile Cupei Germaniei, urmând să se desfășoare pe “MHPArena ”. Cine merge mai departe?


Ponturi pariuri și pronostic analizat Stuttgart vs Union Berlin

Ca formă de moment și moral, Stuttgart este peste adversara sa. De altfel, acum 10 zile, Stuttgart câștiga cu 3-0 în Bundesliga contra celor de la Union Berlin. Mă aștept ca echipa gazdă să obțină un nou succes, mai ales că joacă pe teren propriu. Recomand pronosticul “1 solist”, la o cotă de 1.75 la NetBet!

Ponturi Stuttgart vs Union Berlin

Netbet
Netbet

Stuttgart vs Union Berlin

1 solist

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Stuttgart

  • Stuttgart vine după o înfrângere, 2-3 pe teren propriu cu Hoffenheim, eșec înregistrat după 6 victorii consecutive! După 9 etape scurse în Bundesliga, gazdele sunt pe podium, respectiv locul 3, cu 21 de puncte.
  • Echipa pregătită de Sebastian Hoeness nu a avut emoții în turul precent din Cupa Germaniei, reușind o victorie clară cu Balingen, o formație de amatori, scor 0-4.
  • Câștigătoare de 3 ori a trofeului Cupei Germaniei, ultimul în 1997, Șvabii sunt favoriți în duelul cu Union Berlin - 1.75 este cota pentru un succes!

ECHIPA PROBABILĂ: Schock - Stenzel, Zagadou, Anton, Ito - Leweling, Stiller - Egloff, Millot, Milosevic - Undav

Union Berlin

  • Union Berlin face un sezon cu mult sub așteptări. Oaspeții vin după 10 înfrângeri consecutive în toate competițiile! Ultimul eșec a venit cu Bremen în campionatul intern, scor 2-0. După 9 runde, aceștia sunt pe locul 6 în Bundesliga, cu 18 puncte.
  • Echipa antrenată de Urs Fischer joacă și în grupele Champions League, acolo unde a pierdut toate cele 3 partide disputate până acum: 1-0 cu Real Madrid, 2-3 cu Braga și 0-1 cu Napoli.
  • Doar 3 victorii a obținut Union Berlin în actuala staigune. Una dintre ele a venit în runda precedentă din Cupa Germaniei, 0-4 cu amatorii de la Walldorf.
  • 4.35 este cota la victorie cu Stuttgart. Poate produce surpriza?

ECHIPA PROBABILĂ: Schwolow - Bonucci, Knoche, Leite - Trimmel, Laidouni, Aaronson, Kral, Gosens - Kaufmann, Hollerbach


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri